21 augustus 2020

Olympique Lyon derde wedstrijdshirt 2020-2021

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Olympique Lyon is vandaag officieel gelanceerd. Een paar dagen na de verloren halve finale in de Champions League, is Lyon alweer in het nieuws met een flitsend tenue. In dit tenue speelt de Franse club haar wedstrijden in de Ligue 1 en de Coupe de France. Ondanks de halve finale van dit seizoen, heeft Lyon zich niet geplaatst voor Europees voetbal aankomend seizoen. Leuk detail de vrouwen van Olympique Lyon spelen aankomende week in de vrouwen Champions League voor het eerst in dit tenue, sterspeelster van de vrouwen is Nederlandse Shanice van der Sanden. Nieuwsgierig naar het nieuwe tenue? Check het hier!

Olympique Lyon derde wedstrijdshirt 2020-2021

Het nieuwe Olympique Lyon voetbalshirt is overwegend blauw met fel gele details. De body van het nieuwe derde wedstrijdshirt is uitgerust met camo print. Deze print zorgt voor een gaaf uiterlijk van het shirt. Aan de zijkanten van het shirt zijn de bekende adidas strepen geplaatst. Deze zijn fel geel van kleur. Het nieuwe shirt van de Fransen is uitgerust met een moderne V-hals. Op de rechterkant van de borst is het logo van adidas te zien. Sinds 2010 is het Duitse sportmerk kledingsponsor van Olympique. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Olympique Lyon. De Franse club kende in Europees verband een droomseizoen met overwinningen op Juventus en Manchester City, in de Franse competitie ging het minder goed en eindigde de club op een zevende plek. Dit betekent dat Lyon aankomend seizoen niet te zien is in Europees verband. Het nieuwe Lyon derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een blauwe broek en blauwe kousen. Hierop zijn ook de uitingen van adidas en Lyon terug te vinden. Net zoals bij alle tenues van adidas wordt ook bij dit tenue gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden.

Olympique Lyon voetbalshirts bestellen

Het nieuwe OL derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops! De prijs van het nieuwe shirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is € 89,95. Voor kinderen is het tenue € 69,95. (maten 128, 140, 152, 164 en 176) De broekjes kosten € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Het is ook mogelijk om in deze webshops te shirts te laten bedrukken met je naam en rugnummer.

Bestel je Olympique Lyon voetbalshirts in DEZE SHOP