Olympique Lyon 4e voetbalshirt FUT 2021

Ook Olympique Lyon, EA SPorts en adidas hebben vandaag het vierde voetbalshirt gelanceerd! Dit voetbalshirt wordt echter niet gedragen door het keurkorps van trainer Rudi Garcia. Het tenue fungeert alleen als digitaal voetbalshirt en is vanaf u alleen beschikbaar in de FUT (FIFA Ultimade Team) Mode van EA Sports FIFA 21. De fans van Olympique Lyon hadden in februari de mogelijkheid om te stemmen op vier designs die ook weer door supporters van de club ontworpen zijn. Alle designs hadden één ding gemeen en dat is dat de tenues een eerbetoon zijn aan Brazilië, gezien het feit dat vele Braziliaanse voetballers de club gediend hebben.

Design 2 is als winnaar uit de bus gekomen. Dit voetbalshirt is ontworpen door @TTRNOW en is een ode aan carnaval in Brazilië. Het voetbalshirt bevat een all-over print in het rood/blauw/zwart. In de opvallende all-over print is aan de bovenkant heel subtiel de kop van een leeuw verwerkt, verwijzend naar de leeuw uit het clublogo van Lyon! Verder is het voetbalshirt uitgerust met een ronde, zwarte hals en zijn alle details op het tenue fel rood, waardoor deze er direct uitspringen. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Sponsor Fly Emirates prijkt op het midden van het tenue. Ook de adidas strepen op de schouders zijn fel rood en dit geldt ook voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het tenue wordt compleet gemaakt door een broekje met zelfde print als op de voetbalshirts. Ook de kousen bevatten deze print en beide items zijn uitgerust met rode adidas strepen.

Marketing director van adidas Frankrijk, Sylvain Bouchès, reageert op het design: ''Olympique Lyon is een belangrijke partner van ons. We hebben dezelfde visie als het gaat om innovatie en prestatie. We zijn dan ook vereerd dit shirt te lanceren, dat speciaal is ontworpen door de fans van Olympique Lyon. Daarnaast willen we EA Sports bedanken, die het design tot leven gebracht heeft. Met dit voetbalshirt vieren we niet alleen de sport, maar ook een mooie samenwerking! Het tenue is een eerbetoon aan het jaarlijkse carnaval in de stad Rio De Janeiro, de geboortestad van Olympique Lyon middenvelder Bruno Guimaraes. In de levendige print is een afbeelding van een leeuw verwerkt, welke natuurlijk het symbool is van Olympique Lyonnais. Deze leeuw is verborgen tussen ons logo en dat van adidas. De symbiose tussen Brazilië en Lyon zorgt voor een uniek voetbalshirt, dat exclusief beschikbaar is in de FUT-mode van FIFA 21.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Olympique Lyon 4e voetbalshirt 2021, welke dus alleen beschikbaar is in FIFA 21. Ben je op zoek naar een voetbalshirt van Olympique Lyon? Bestel het exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

Olympique Lyon 4e voetbalshirt 2021

Olympique Lyon 4e voetbalshirt 2021