24 augustus 2018

Olympique Lyon 3e shirt 2018-2019

Olympique Lyon en adidas hebben nu ook het 3e shirt voor 2018-2019 bekend gemaakt. In dit alternatieve uitshirt speelt de Franse club vooral de uitwedstrijden in de Franse beker en in de Champions League. De club van trainer Genesio eindigde afgelopen seizoen als derde in de Franse competitie en speelt daarom dit jaar weer, na een jaar afwezigheid, in het hoofdtoernooi van de Champions League. Het shirt wordt ongetwijfeld ook in een aantal uitwedstrijden in de Franse competitie gedragen. Dit is echter vooral het geval wanneer het andere uitshirt teveel lijkt op het voetbalshirt van het thuisspelende elftal. Check hieronder de details van het nieuwe uittenue van Lyon!

Oranje Olympique Lyon 3e shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Lyon 3e shirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door het adidas Condivo 18 template. Veel clubs hebben dit jaar dit template voor het uitshirt. Ook het uitshirt van Feyenoord heeft bijvoorbeeld dit template. Het shirt wordt gekenmerkt door de horizontale, dunne strepen over het shirt. Deze strepen hebben verschillende diktes en hebben bovendien twee tinten oranje.  Deze kleur is geinspireerd door de voetbalshirts van het seizoen 1967-1968. Daarnaast heeft het nieuwe tenue navy blauwe accenten. Deze komen terug in de band aan de onderkant van de ronde hals en in de drie strepen van adi op de schouders. De mouwen worden afgesloten door een blauwe bies. De mouwen en achterkant van het tenue bevatten niet de horizontale strepen. Ook het logo van adidas en sponsor VEOLIA op de voorkant van het tenue zijn navy blauw. De linker borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Parc Olympique Lyonnais.

Het nieuwe 3e tenue van Lyon wordt compleet gemaakt door een oranje broekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe 3e tenues van Lyon. Evenals alle andere voetbalshirts van het Duitse sportmerk zijn de voetbalshirts van Lyon uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Adidas is overigens sinds 2012 de kledingsponsor van de Franse club. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Olympique Lyon 3e shirt bestellen

Het nieuwe voetbalshirt van Lyon kan je per direct bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 84,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze webshops kan je het tenue van Olympique Lyon ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Scoor je Lyon voetbalshirt in de deze SHOP

of deze winkel!

of bestel in deze webshop goedkope Lyon t-shirts!