6 december 2016

Olympique Lyon 3e shirt 2017

Olympique Lyon en Adidas hebben afgelopen weekend een geheel nieuw zwart 3e shirt gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de Franse club een aantal uitwedstrijden in de Franse Ligue 1 en in Europa in de tweede seizoenshelft van 2016-2017. Afgelopen zomer lanceerde de club al een nieuw thuisshirt en uitshirt dat dit seizoen gedragen wordt. Hieronder bespreken we het nieuwe 3e voetbalshirt en tenue van de club die onder leiding staat van Bruno Genesio.

Zwart Olympique Lyon voetbalshirt en tenue 2017

Het nieuwe 3e voetbalshirt van Olympique Lyon voor 2016-2017 heeft een klassiek design en is geheel zwart met gouden details. De gouden details komen terug in de drie Adidas strepen aan de zijkanten van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De bies bevat bovendien een dunne witte strip. Verder wordt het nieuwe shirt van Olympique Lyon gekenmerkt door de pinstripes over het voetbalshirt. Daarnaast bevat het shirt een v-hals. De achterkant van de hals bevat de leus van de club: ''Nous sommes l'Olympique Lyonnais.'' De rechter borst bevat het logo van Adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 2007 kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Parc Olympique Lyonnais. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor Hyundai. De autofabrikant vervult deze functie sinds 2012. Het nieuwe tenue van Lyon wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden Adidas trademark strepen. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Adidas. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie.

Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue van Lyon. Alle Adidas Lyon tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue van Lyon wordt vanaf nu gedragen door sterren als Lacazette, Fekir, Valbuena, Ghezzal, Tolisso, Grenier, Rybus en andere spelers. Eerder werden het nieuwe thuisshirt en uitshirt al gelanceerd.

Olympique Lyon shirt kopen

Het nieuwe Olympique Lyon 3e shirt voor 2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Lyon ook voorzien van een eigen naam en nummer of van de bedrukking van één van de spelers. Wil je andere Lyon producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Lyon shirt in deze officiële STORE

of hier!

Olympique -lyon -3e -shirt -zwart -2017
Lyon -3e -shirt -2017