4 december 2015

Olympique Lyon 3e shirt 2016-2017

Adidas en Olympique Lyon hebben vandaag een speciaal voetbalshirt gelanceerd, het ''Maillot des Lumieres'' (het voetbalshirt van het licht). Dit nieuwe shirt is door de Duitse kledingsponsor Adidas en de club die momenteel vierde staat in de Ligue speciaal gelanceerd ter ere van het nieuwe stadion van de club, het Stade des Lumieres. In dit voetbalshirt gaat Lyon vanaf januari 2016 haar thuiswedstrijden spelen. In december speelt het haar laatste wedstrijden in het Stade de Gerland, het huidige stadion van Lyon. Het nieuwe shirt wordt vanaf nu als 3e shirt gebruikt in het seizoen 2015-2016 en 2016-2017. In dit voetbalshirt speelt Olympique Lyon dus de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League uitwedstrijden gedurende deze seizoenen.

Olympique Lyon 3e tenue 2016-2017

Het nieuwe Olympique Lyon 3e shirt 2016 is overwegend wit en is uitgerust met gouden details. Zo zijn de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen goud, evenals het logo van Adidas op de rechter borst. Het sportmerk is sinds 2010 kledingsponsor van de Franse club en zal dit in ieder geval tot 2020 blijven. Verder bevat het shirt een kleine opstaande kraag met een vierkante opening aan de onderkant en daaronder een y-vormig design. De linker borst bevat het logo van de club en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Hyundai in het blauw. Verder is het nieuwe voetbalshirt uiteraard uitgerust met blauwe en rode accenten uit de clubkleuren van de club. De onderkant van de achterkant van het shirt bevat een horizontale rode en blauwe baan. Het nieuwe Olympique Lyon 3e tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten de gouden strepen van Adidas. De kousen van het nieuwe Olympique Lyon tenue zijn overwegend wit met zowel gouden als rode en blauwe accenten. Op zowel de sokken als de shorts staan uitingen van Lyon en Adidas. Check hieronder de foto's van de nieuwe Olympique Lyon voetbalshirts, waarin sterren als Lacazette, Valbueana en Fekir dit seizoen en volgend seizoen zullen schitteren. De tenues zijn uitgerust met het Adidas Climacool systeem, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht. Afgelopen zomer werd al het nieuwe Olympique Lyon thuisshirt 2015-2016 en uitshirt voor 2015-2016 bekend gemaakt.

Olympique Lyon voetbalshirt kopen

Het nieuwe Olympique Lyon 3e shirt 2016-2017 kan je per direct kopen. De prijs van het shirt is ongeveer € 80,- – € 85,- voor volwassenen en € 65,- voor kinderen. Het is mogelijk dit voetbalshirt te voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Wil je andere Lyon producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste Olympique Lyon shirt HIER

of in de Adidas shop!

Lyon -3e -shirt -2016-2017

Lyon -3e -voetbalshirt -2016-2017