3 september 2015

Olympique Lyon 3e Shirt 2015-2016 uitgelekt

Het mogelijk nieuwe 3e shirt van Olympique Lyon is uitgelekt. Als dit daadwerkelijk het nieuwe voetbalshirt van Olympique Lyon wordt dan zal dit voetbalshirt gedragen worden gedurende Champions League uitwedstrijden in het seizoen 2015-2016. Olympique Lyon is dit seizoen in de Champions League gekoppeld aan Zenit Sint-Petersburg, Valencia en AA Gent. Het thuis- en uitshirt van de Franse topclub werd al in een eerder stadium door kledingsponsor adidas gepresenteerd.

Informatie Olympique Lyon 3e shirt 2015-2016

Het Olympique Lyon 3e shirt / Champions League is mogelijk overwegend wit en kent een klassiek uiterlijk. Uitgelekte foto's tonen daarnaast ook gouden en rode details. Het shirt lijkt in het leven te worden geroepen op aanvraag van de UEFA, die problemen voorziet met de hoeveelheid blauw uit het thuisshirt. Het shirt lijkt gebaseerd te zijn op het template van de shirts van Swansey City en Valencia. Dit betekent dat het 3e shirt van Lyon mogelijk een witte v-hals kent en een verticaal gestreept design boven de borst. Daarnaast komen gouden details vermoedelijk terug op de adidas Trademark strepen op de schouders en mouwen en ook op de logo's. Zo lijkt een goud adidas logo op de rechterborst gedrukt te zijn en een goud logo van hoofdsponsor Veolia op het midden van het voetbalshirt. Het design van het 3e shirt wordt hoogstwaarschijnlijk gecomplementeerd door het logo van Lyon op de linkerborst en een rode brede bies aan de onderzijde van het voetbalshirt.

Olympique Lyon 3e shirt 2015-2016 kopen?

Of dit het nieuwe Olympique Lyon 3e shirt voor 2015-2016 wordt is allerminst zeker. Zodra wij meer details hebben melden wij dat uiteraard. Check hieronder alvast de foto's. Vermoedelijk wordt het shirt voor de eerste speelronde op 15 september gelanceerd. Tegen die tijd kan je het kopen in de online Lyon shop van Lyon. Check ook de Lyon voetbalshirts bij Subside Sports!

Heb je een mening over het mogelijk nieuwe Lyon voetbalshirt? Deel het hieronder!