1 juni 2021

Officiële Real Madrid bedrukking 2021-2022

De spelers van Real Madrid dragen in het seizoen 2021-2022 ook een geheel nieuwe bedrukking op de Real Madrid voetbalshirts. Deze nieuwe bedrukking werd vandaag door de club in samenwerking met kledingsponsor adidas officieel gepresenteerd, tegelijkertijd met het Real Madrid thuisshirt 2021-2022. We hebben het hier over de bedrukking (namen en nummers) die de spelers op de achterkant van het voetbalshirt dragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in 2021-2022. Waar de meeste La Liga clubs de generieke La Liga bedrukking op de achterkant van het tenue dragen, kiest Real Madrid in de Europese wedstrijden voor een eigen stijl.

De stijl van de officiële Real Madrid bedrukking 2021-2022 is vrij hoekig en bevat een dunne uitlijning. Bovendien worden de namen en rugnummer onderbroken door een dunne lijn. Waar de onderbreking zich bevindt, hangt af van het nummer of de letter. De kleur van de bedrukking is blauw en dit is dezelfde tint blauw als de blauwe tinten in het thuistenue. De adidas strepen op de schouders en de ronde hals hebben dezelfde tint blauw als de bedrukking. Door adidas wordt deze kleur ''Hi-res Blue'' genoemd. De namen van de spelers staan dit jaar weer op de bovenkant van de rug en daaronder prijkt het rugnummer. De rugnummers zijn ook dit jaar aan de onderkant weer uitgerust met het officiële logo van de club. De namen van de spelers bevatten niet het Real Madrid logo. De bedrukking op het nieuwe Real Madrid uitshirt 2021-2022 heeft dezelfde stijl als die op het thuisshirt, maar dan in een andere kleur.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Real Madrid bedrukking voor 2021-2022. Deze bedrukking wordt dus alleen tijdens de Europese wedstrijden gedragen. In de La Liga wedstrijden draagt de club de officiële La Liga bedrukking op het tenue. In de La Liga wedstrijden dragen de spelers de officiële LFP badge op de mouwen en tijdens de Champions League wedstrijden de nieuwe Champions League badges. Deze set bestaat uit een respect badge en de Champions League badge met daarin het getal dertien, verwijzend naar het aantal keer dat Real Madrid de Europa Cup I/Champions League gewonnen heeft.

Real Madrid voetbalshirt met bedrukking bestellen

Het nieuwe Real Madrid thuistenue 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen met de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Het tenue met officiële bedrukking is wel duurder dan zonder bedrukking. Zonder bedrukking is het voetbalshirt voor volwassenen € 89,95 en met bedrukking € 69,95. Met bedrukking heeft het tenue een meerprijs van € 15 – € 20,-. Check ook andere Real Madrid producten in de onderstaande winkels.

Bestel het Real Madrid tenue met officiële bedrukking in de adidas SHOP! 

of deze Real Madrid fanshop

of bestel een losse Real Madrid bedrukking in deze winkel! 

Officiële Real Madrid bedrukking 2021-2022