Officiele Paris Saint Germain bedrukking Champions League shirts 2018-2019

De officiële bedrukking voor de Paris Saint Germain Champions League voetbalshirts is ook bekend! Deze printing is geheel in stijl van het thema van de nieuwe tenues voor het kampioenenbal. De bedrukking betreft de stijl van de namen en nummers van de nieuwe PSG voetbalshirts voor de Champions League. PSG draagt dit seizoen twee verschillende shirts in het toernooi. Het zwarte shirt wordt gedragen tijdens de thuiswedstrijden in het Parc Des Princes, het witte shirt wordt gedragen tijdens de uitwedstrijden. In het toernooi neemt het keurkorps van Emery het op tegen Liverpool, Napoli en Rode Ster Belgrado. Wil je alles weten over de stijl, het lettertype en de kleur van de officiële bedrukking voor het Champions League tenue? Check het hieronder!

Paris Saint Germain bedrukking 2018-2019 - een ode aan Michael Jordan

Zoals bekend bevatten de nieuwe Champions League shirts van PSG niet de swoosh van Nike, maar het logo van Jordan Brand. Dit is een van origine basketbalmerk, dat door Michael Jordan is opgericht en inmiddels onderdeel is van het merkenportfolio van Nike. De officiële bedrukking voor de nieuwe Champions League shirts is een ode aan de voormalig basketballer. Dit is namelijk dezelfde stijl als Michael Jordan bij de Chicago Bulls had in het seizoen dat hij stopte bij het basketbalteam. Dit betreft het shirt waarin Jordan zijn bekende ‘’Last Shot’’ had tegen de Jazz in de NBA finales van 1998. Deze bedrukking wordt gekenmerkt door het retro design. Deze bedrukking bevat namelijk een uitlijning door de rugnummer van de club en heeft verder een vrij blokkig design. De rugnummers bevatten aan de onderkant het logo van de club. Deze zijn niet te vinden in de namen van de spelers op de achterkant van het tenue. Op het Paris Saint Germain Champions League thuisshirt is de printing wit met een zwarte uitlijning in de cijfers en op het uitshirt is de bedrukking zwart.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële printing van PSG voor 2018-2019 en check bovendien de nieuwe Champions League voetbalshirts of het nieuwe CL trainingspak van Paris Saint Germain.

PSG voetbalshirt met naam en nummer bestellen

Deze nieuwe shirts kan je vanaf nu met officiële bedrukking bestellen. De extra prijs van de officiële printing is € 15,-. Deze prijs komt boven de prijs van de voetbalshirts. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 85,- en voor kinderen is het shirt € 70,-. In de onderstaande webwinkels wordt altijd de officiële bedrukking gebruikt. Wil je andere PSG producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het PSG shirt met officiële bedrukking in de officiële NIKE SHOP!

of DEZE SHOP!