23 juni 2021

Officiële FC Barcelona bedrukking 2021-2022

FC Barcelona draagt tijdens het seizoen 2021-2022 een nieuwe bedrukking op de voetbalshirts.  Deze bedrukking werd tegelijkertijd met het FC Barcelona thuisshirt 2021-2022 bekend gemaakt. De officiële bedrukking betreft de printing van de namen en nummers op de achterzijde van de nieuwe voetbalshirts. Vergeleken met voorgaande seizoenen is er niet veel veranderd aan de stijl van de bedrukking, maar voor het eerst in jaren heeft de bedrukking een andere kleur dan geel!

Stijl en kleur Barcelona bedrukking 2021-2022

De officiële FC Barcelona bedrukking voor het thuisshirt is dit seizoen namelijk wit. Het is dezelfde tint wit als de swoosh van Nike op de rechterborst. Deze tint wordt door Nike ‘’Pale Ivory’’ genoemd en is net iet donkerder dan wit. Qua stijl bedrukking is er niets veranderd. Iedere club in de Spaanse competitie gebruikt namelijk het speciale La Liga lettertype als stijl voor de bedrukking. De rugnummers bevatten een schaduw en de onderzijde van de rugnummers zijn uitgerust met het logo van de club. Ook de letters van de namen van de spelers bevatten een schaduw, maar in deze letters is niet het clublogo verwerkt. De namen van de spelers staan ook dit jaar weer boven de rugnummers op de FC Barcelona voetbalshirts 2021-2022. De namen staan overigens in een klein boogje boven de rugnummers. Ook dit jaar zijn de officiële bedrukkingen door de producent weer uitgerust met dunne ventilatiegaatjes, zodat vocht en zweet snel naar de buitenkant van de tenues getransporteerd worden en de bedrukking dit dus niet tegen houdt. 

Badges op FC Barcelona voetbalshirts 2021-2022

Dit seizoen draagt FC Barcelona ook weer verschillende badges op de tenues. Tijdens de La Liga wedstrijden draagt de club op de rechtermouw de officiële La Liga/LFP badge. Tijdens de wedstrijden in de Champions League draagt de club de officiële Champions League badges op de rechtermouw. Dit betreffen de Starball badge en de UEFA Foundation badge. In de Starball badge op het FC Barcelona thuisshirt is het getal 5 verwerkt. Dit getal verwijst naar het aantal keer dat de Catalanen de Champions League gewonnen hebben. De UEFA Foundation badge vervangt vanaf het seizoen 2021-2022 de Respect badge op alle tenues die in de Champions League gedragen worden.

Check hieronder nog een aantal afbeeldingen van de officiële en originele FC Barcelona bedrukking voor 2021-2022, welke op de voetbalshirts van sterren als Memphis, Frenkie de Jong, Messi, Aguero, Pedri en nog meer spelers gedragen wordt.

FC Barcelona voetbalshirt met officiële bedrukking bestellen

Alle FC Barcelona tenues 2021-2022 zijn vanaf nu beschikbaar met de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt in de onderstaande winkels de officiële bedrukking gebruikt. De meerprijs van het laten bedrukken van de FC Barcelona tenues is € 15,- tot € 20,-. Deze prijs komt dus bovenop de prijs van de reguliere voetbalshirts . Het FC Barcelona voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Directe levering!

Bestel je FC Barcelona voetbalshirt met officiële bedrukking in deze Barcelona fanshop!

of de Nike winkel

of bestel losse FC Barcelona bedrukkingen 

Officiële FC Barcelona bedrukking 2021-2022

Officiële Barcelona bedrukking 2021-2022

Champions League Badge of Honour FC Barcelona