4 april 2016

Officiële bedrukking Nederlands Elftal voetbalshirt 2016-2017

De officiële bedrukking voor de Nederlands Elftal voetbalshirts voor 2016-2017 zijn inmiddels ook door Nike en de KNVB gelanceerd. Deze bedrukking werd voor het eerst door Oranje op het shirt gedragen tijdens de oefenwedstrijden tijdens Frankrijk en Engeland eind maart. Deze bedrukking bestaat uit het borstnummer, rugnummer en de namen van de spelers. Opvallend is dat de bedrukking bij clubteams alleen bestaat uit het rugnummer en de naam van de spelers en bij landenteams hier ook nog een borstnummer bij hoort. Dit is namelijk een vereiste van de FIFA en UEFA bij interlands. De nieuwe bedrukking zal Oranje op het thuisshirt en uitshirt dragen tijdens de kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Hierin neemt Nederland het op tegen Frankrijk, Zweden, Luxemburg, Bulgarije en Wit Rusland. Bovendien draagt het Nederlands Elftal deze printing tijdens de oefenwedstrijden. We bespreken hieronder zowel de bedrukking voor het thuisshirt als het uitshirt.

Stijl officiële bedrukking Nederlands Elftal voetbalshirts

De bedrukking voor het Nederlands Elftal thuisshirt van 2016-2017 heeft dezelfde kleur als de strip langs de zijkanten van het shirt. Deze kleur wordt door de KNVB en Nike nassaublauw genoemd. Verder bevatten de rugnummers een wit/zilveren omlijning en is aan de onderkant van de rugnummers het KNVB logo te vinden. Dit betreft het speciale logo van de voetbalbond ter ere van het 115 jarig bestaan van de bond in 2014. De voetbalbond is namelijk in 1889 opgericht. De namen van de spelers op het thuisshirt bevatten niet deze omlijning en aan de onderkant van deze letters is ook niet het logo van de bond te vinden. Ook de borstnummers, welke op het midden van de borst van het voetbalshirt staan, bevatten niet deze omlijning. Het lettertype van de bedrukking is vrij statig en heeft wat weg van de officiële Premier League bedrukking.

De bedrukking van het Nederlands Elftal uitshirt voor 2016-2017 heeft dezelfde stijl als het thuisshirt. Deze bedrukking is echter overwegend licht blauw, welke contrasterend is aan de kleur van het uitshirt. De kleur van het uitshirt is namelijk ook weer nassau blauw. Ook de rugnummers van dit voetbalshirt bevatten het KNVB logo aan de onderkant van de nummers en ook bevatten de rugnummers van dit voetbalshirt een witte/zilveren omlijning. De borstnummers en de namen van de spelers zijn ook weer licht blauw. Check hieronder de foto's van de officiële bedrukking voor de Nederlands Elftal voetbalshirts 2016-2017, welke gedragen worden door sterren als Robben, Huntelaar, Sneijder, Depay, Bazoer, Veltman, Wijnaldum en nog meer sterren.

Nederlands Elftal voetbalshirt met officiële bedrukking kopen

Het Nederlands Elftal voetbalshirt met officiële bedrukking voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De extra prijs van deze officiële bedrukking is € 15,- boven de reguliere prijs van het voetbalshirt. De prijs van het authentic shirt is € 140,- de prijs van het replica voetbalshirt € 85,- voor volwassenen en € 70,-voor kinderen. Wil je andere Oranje producten kopen? Check dan bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending. Of vergelijk de prijzen van de verschillende producten.

Koop het officiële Nederlands Elftal shirt met bedrukking in deze officiële shop

of in de officiële shop van Nike 


Officiele -nederlands -elftal -bedrukking -2016-2017

Officiele -nederlands -elftal -bedrukking -voetbalshirt -2016-2017