16 mei 2016

Officiële bedrukking Juventus shirt 2016-2017

De officiële bedrukking voor het Juventus shirt van 2016-2017 is bekend gemaakt door de Italiaanse club en Adidas. Dit betreft de bedrukking van de namen en rugnummers van de spelers op de achterkant van het shirt. In dit blog bespreken we kort hoe deze bedrukking er op het shirt uit zal zien om daarna aan te geven waar je het shirt van Juventus met officiële bedrukking exclusief kunt kopen.

Bedrukking Juventus thuisshirt 2016-2017

Voor de bedrukking van het nieuwe Juventus shirt voor 2016-2017 is opnieuw voor een klassieke uitstraling gekozen. De achterkant van het Juventus thuisshirt voor 2016-2017 is geheel wit. Om deze reden is voor een contrasterende kleur gekozen voor de bedrukking. Zowel de rugnummers als de namen van de spelers zijn zwart en bevatten een dunne witte lijn aan de buitenkant van de letters en nummers. Het lettertype of font dat gebruikt wordt voor de officiële bedrukking is evenals in 2015-2016 klassiek. De rugnummers bevatten aan de onderkant van het nummer het logo van de club uit Turijn. De namen van de spelers op de achterkant van het shirt bevatten niet het logo van de club in de letters. Check hieronder de foto's van hoe de bedrukking op het Juventus voetbalshirt voor 2016-2017 er uit ziet.

Juventus shirt met eigen naam en nummer kopen

Wil je het Juventus shirt met originele bedrukking voor volwassenen of kinderen kopen? Dat kan in de shops hieronder. Hier kan je je Juventus voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer, maar ook met de naam en het nummer van één van de spelers van de club zoals Pogba, Khedira, Marchisio, Morata, Mandzukic, Cuadrado, Chiellini of andere sterren van de Italiaanse club. De extra prijs van de bedrukking is € 15,- tot € 20,- bovenop de prijs van het shirt. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 85,- € 90,- en voor kinderen een prijs van € 70,-. Wil je andere Juventus producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe shirt van Juventus met bedrukkingin de officiële Adidas shop

Officiele -juventus -bedrukking -2016-2017

Bron foto's: Adidas