16 mei 2016

Juventus thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Juventus shirt voor 2016-2017 is dit weekend officieel gelanceerd door Adidas en de Italiaanse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Juventus de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende komend seizoen in het Juventus Stadion in Turijn. Uiteraard bevat het nieuwe voetbalshirt van Juve weer zwarte en witte verticale banen, echter komend seizoen zal het design er geheel anders uit zien! Het nieuwe shirt staat in het teken van de spirit van de club op een innovatie manier, zonder de tradities van de club uit het oog te verliezen.

Juventus thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Juventus voetbalshirt van 2016-2017 is weer een mooie combinatie van wit en zwart. De voorkant van het shirt bevat drie brede zwarte banen en twee brede witte banen. Door de zwarte banen lopen subtiele witte lijntjes. Zoals we bij alle shirts van Adidas voor Euro 2016 al tegen kwamen, staan de drie strepen van Adidas niet meer op de mouwen of de schouders, maar lopen deze over de zijkanten van het shirt. Ook deze zijn wit. Verder bevat het nieuwe shirt van de ''Oude Dame'' een zwarte crew neck met aan de binnenkant een zwarte en witte horizontale baan. De achterkant van de kraag bevat de naam van de club. De rechter borst bevat het logo van Adidas. Het Duitse sportmerk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de Italiaanse recordkampioen en heeft een contract voor zes seizoenen getekend, waardoor het in ieder geval tot 2021 aan de club verbonden zullen zijn. Jaarlijks maakt het merk een bedrag van meer dan EU 22 miljoen naar de club over. De andere borst bevat het logo van de club uit Turijn met daarboven drie gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 34 behaalde kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor JEEP staat op het midden van het nieuwe shirt van Juventus. JEEP zal als onderdeel van FIAT nog in ieder geval tot 2020 op de voetbalshirts van Juve staan. Het midden van de borst bevat ook komend jaar de zogenaamde Scudetto badge. Deze badge, welke geheel in stijl is van de Italiaanse vlag, mag Juventus gedurende 2016-2017 dragen, omdat het in 2015-2016 kampioen van Italië is geworden. Het nieuwe Juventus tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte strepen van Adidas. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Juventus. De kousen van het nieuwe tenue van Juventus zijn zwart met aan de bovenkant een witte band met daarboven drie Adidas stripes.  Check hieronder de foto's van het nieuwe Juve shirt en tenue. Vanaf 2016-2017 schitteren sterren als Pogba, Cuadrado, Morata, Mandzukic, Khedira, Marchisio, Dybala en nog meer sterren hierin! De Juventus tenues zijn door Adidas uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Juventus voetbalshirt kopen

Het nieuwe Juventus voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in verschillende shops hieronder! De prijs van het shirt voor volwassenen is EU 85,- en voor KIDS ongeveer EU 70,-. De prijs van het authentic voetbalshirt van Juventus is zelfs EU 120,- Daar zal je het voetbalshirt van Juventus ook kunnen bedrukken met de officiële bedrukking die de spelers van de club ook dragen. Andere Juventus producten kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen.  Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe shirt van Juventus in deze Juve shop! 

of in deze officiële Juventus shop (inclusief officiële bedrukking)

of klik op het shirt hiernaast of hieronder om nog meer shops te vergelijken


Juventus -thuis -shirt -2016-2017

Juve -voetbalshirt -2016-2017