3 september 2017

Officiële Paris Saint Germain Champions League bedrukking 2017-2018

Evenals vorig seizoen draagt Paris Saint Germain dit seizoen op het Champions League shirt of 3e shirt een speciale en dus een andere bedrukking dan op het thuisshirt en uitshirt van 2017-2018. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers. De lancering van deze officiële Champions League printing van Paris Saint Germain volgt twee dagen na de lancering van het nieuwe camouflage 3e shirt voor 2017-2018. Waar het 3e shirt ''CAMO'' als thema heeft, is dat bij de bedrukking niet het geval. De printing staat namelijk in het teken van één van de bezienswaardigheden van de stad Parijs. Check hieronder de details van deze printing.

De bedrukking op het Champions League shirt van PSG is geïnspireerd door de Eiffeltoren als symbool van traditie en moderniteit. Daarnaast zijn de namen en nummers van de spelers van Paris geïnspireerd door het lettertype van de Franse Ligue 1. Qua kleur is de printing uiteraard contrasterend aan de kleur van het shirt. Deze is zwart met een camo print op de voor- en achterkant van het voetbalshirt. De rugnummers zijn wit en worden gekenmerkt door de horizontale, verticale en diagonale grijze strepen door de bedrukking. Dit is dezelfde structuur als de structuur van de Eiffeltoren en komt ook terug in de strip over de schouders en mouwen van het Champions League shirt van de Franse grootmacht. Bovendien bevatten de rugnummers een grijze uitlijning en buiten deze uitlijning zijn de nummers weer wit. Tijdens de Ligue 1 wedstrijden prijkt het logo van de competitie aan de onderkant van het rugnummer en tijdens de wedstrijden in Europees verband staat het clublogo aan de onderkant van de rugnummers. De letters van de PSG bedrukking zijn geheel wit met een grijze uitlijning. De namen bevatten echter niet de horizontale, verticale en diagonale strepen. De namen van de spelers van PSG staan boven de rugnummers en onder het rugnummer staat het logo van subsponsor OOREDOO.

Tot zover de informatie over de speciale Paris bedrukking voor het 3e shirt en voor de Champions League wedstrijden. Wil jij net als Mbappé, Neymar JR, Cavani, Lucas, Silva en andere sterren in het nieuwe shirt schitteren? Dat kan in de onderstaande shops. In deze shops kan je het nieuwe shirt van PSG laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het voetbalshirt van PSG met officiële bedrukking in deze online winkel! 

of deze SHOP!