3 mei 2018

Officiële Borussia Dortmund bedrukking 2018-2019

De officiële bedrukking voor het Borussia Dortmund thuisshirt van 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Duitse club en kledingsponsor Puma. Dit betreft de bedrukking van de namen en de nummers van de spelers op de achterkant van het shirt voor 2018-2019. De spelers van ''Die Borussen'' dragen ook tijdens het seizoen 2018-2019 weer een naam en nummer op de achterkant van de voetbalshirts. Waar de tenues ieder jaar een nieuw design krijgen, is dat ook het geval bij de officiële bedrukking van de club. Komend jaar heeft de club een printing, die we al eerder tegen gekomen zijn! Check het hieronder!

Stijl, font en kleur van bedrukking op Borussia Dortmund voetbalshirts 2018-2019

Borussia Dortmund draagt namelijk dezelfde bedrukking op het shirt als de nationale elftallen waarvan Puma kledingsponsor is op het WK van 2018. Ook Uruguay, Senegal en Zwitserland dragen tijdens het WK van 2018. Ook de nationale elftallen van Italië, Ghana, Ivoorkust en Kameroen hebben dezelfde printing. De nummers van deze bedrukking wordt gekenmerkt door de openingen aan de bovenkant, zijkanten en onderkant van de nummers. Verder bevatten de rugnummers aan de onderkant het logo van de club. Ook de letters van de officiële bedrukking hebben een speels design. Aan de onderkant van de rugnummers is echter wel het logo van de club weggelaten en de namen van de spelers bevatten ook geen gaten. De bedrukking op het nieuwe thuisshirt van de club van trainer Stöger is op het thuisshirt zwart. Deze kleur is namelijk contrasterend aan het overwegend gele shirt. Op de achterkant van het shirt prijken ook de initialen van de club (BVB) en de naam van de stad (DORTMUND) in het zwart. Net onder de hals staan namelijk de initialen van de club en aan de onderkant bevindt zich de naam van de stad. Daartussen staan de namen en rugnummers van de spelers. De naam van de spelers staat boven het rugnummer.Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Borussia Dortmund bedrukking voor het thuisshirt van 2018-2019. Het uitshirt heeft dezelfde stijl bedrukking, maar is geel. Deze bedrukking wordt vanaf mei 2018 gedragen door spelers als Reus, Batshuayi, Götze, Pulisic, Sancho, Kagawa, Schürrle, Schmelzer en nog meer sterspelers.

Borussia Dortmund shirt met naam en nummer bestellen

Het nieuwe Borussia Dortmund shirt kan je vanaf deze week bestellen in de onderstaande winkel! De prijs van het shirt zonder bedrukking is voor volwassenen € 80,- en voor kinderen € 70,-. Wil je het shirt met een eigen naam en nummer of van één van de spelers laten bedrukken. Dan is de prijs € 15,- extra. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Borussia Dortmund shirt met printing altijd in deze winkel!