5 mei 2018

Borussia Dortmund thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Borussia Dortmund shirt voor 2018-2019 is vandaag officieel gepresenteerd door sterspeler Rode en mascotte Emma in de fanshop van de Duitse club. Onder toeziend oog van 1.000 supporters werd het nieuwe tenue van ''die Borussen'' onthuld. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Duitse club van trainer Peter Stöger de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park gedurende 2018-2019. Puma is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Het Duitse sportmerk en de in 1909 opgerichte club hebben sinds 2012 een contract. Het shirt heeft weer een geheel nieuw en opvallend opvallend design. Check hieronder de details van het nieuwe Borussia Dortmund tenue.

Borussia Dortmund thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Borussia Dortmund shirt is zoals altijd geheel geel en wordt verder gekenmerkt door de zwarte accenten. Deze zwarte details komen op het nieuwe tenue van ''Die Borussen'' vooral terug in twee vlakken op de mouwen. Het bovenste vlak op de mouwen is namelijk zwart en dit geldt ook voor het onderste vlak. Beide vlakken bevatten een melange achtige print, waardoorheen flitsende, gele strepen te zien zijn. Beide vlakken worden onderbroken door een geel vlak. In dit gele vlak is op de linker mouw het logo van subsponsor OPEL verwerkt. Sinds het seizoen 2017-2018 prijkt OPEL als mouwsponsor op de tenues van de Duitse club. Beide partijen hebben in ieder geval nog een samenwerking tot 2022. Een nieuwe detail op het shirt is de baan in de vorm van een bliksemschicht over het midden van het shirt.

Het Dortmund tenue is dit jaar ook uitgerust met een ronde hals en bevat ook nog speciale details. Zo zijn aan de bovenkant van de achterkant van het shirt de initialen van de Duitse club verwerkt: BVB. De onderkant van de achterkant van het nieuwe thuisshirt bevat een deel van de naam van de club: DORTMUND. Op de borst van het tenue prijken het logo van Puma en de club. Boven het embleem van Borussia Dortmund staan twee sterren. Deze sterren refereren aan de acht Bundesliga kampioenschappen van de club. Het laatste kampioenschap dateert van 2012. Het logo van kledingsponsor Puma prijkt in het geel ook op beide mouwen. Hoofdsponsor Evonik staat sinds 2007 op het midden van de tenues en dat is dit jaar niet anders.

Het nieuwe Borussia Dortmund thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een geheel zwart voetbalbroekje. Op dit short staan ook weer de logo's van Dortmund en Puma. De kousen van het thuistenue zijn geel en bevatten zowel aan de bovenkant als aan de onderkant twee zwarte banden. Op de kousen is ook op het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1909. Zoals alle nieuwe Puma tenues zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues zijn bovendien uitgerust met de evoKNIT technologie. De evoKNIT shirts zijn nog lichter, vallen nog strakker om het lichaam en zorgen ervoor dat zweet en vocht nog sneller naar de buitenkant van het shirt worden getransporteerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt voor 2018-2019, waarin  sterren als Reus, Sancho, Batshuayi, Götze, Pulisic, Kagawa, Schürrle en andere sterren schitteren. Check ook het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak! 

Borussia Dortmund voetbalshirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Borussia Dortmund shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu in de onderstaande online shops bestellen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van ongeveer € 79,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (128, 140, 152, 164 en 176). De bijbehorende broekjes zijn in kindermaten € 34,95 en voor volwassenen € 39,95. De kousen zijn € 17,95. In deze webshops kan je het nieuwe tenue van Dortmund ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Borussia Dortmund tenue altijd in DEZE WINKEL! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of DEZE WEBSHOP!