4 mei 2018

Borussia Dortmund en Puma lanceren nieuw trainingspak voor 2018-2019

Het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak voor 2018-2019 is vandaag door de club en kledingsponsor Puma uitgebracht. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe thuisshirt voor komend seizoen. Dit pak wordt gedragen in de aanloop naar de laatste wedstrijden van 2017-2018 en bovendien in de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in het seizoen 2018-2019. In vergelijking met afgelopen seizoen heeft het nieuwe pak van ''Die Borussen'' weer een geheel nieuw template. Check hieronder het design!

Borussia Dortmund training top en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Borussia Dortmund Puma trainingspak voor 2018-2019 bestaat ook dit jaar weer uit een zip training top en een strakke trainingsbroek. Zoals ieder jaar hebben Puma en de club twee verschillende tops voor het pak uitgebracht. Het gele training top wordt vooral door de spelers gedragen en de zwarte top wordt vooral door de staf gedragen, die onder leiding staat van Peter Stöger. Het trainingspak wordt compleet gemaakt door dezelfde trainingsbroek. We bespreken het pak aan de hand van het gele training top!

De trainingssweater van Borussia Dortmund heeft in vergelijking met vorig seizoen een wat simpeler design gekregen. De training top is namelijk geheel geel en bevat weinig constrasterende details. De brede strip over de schouders en mouwen is ingeruild voor twee subtiele strepen. Deze strepen bevat wel een soort schaduweffect, waardoor de spelers wel opvallen als deze top gedragen wordt. Verder bevat de nieuwe Borussia Dortmund training top de gebruikelijke details. De top is uitgerust met een hoge hals met een verborgen rits. Deze rits loopt ongeveer tot de borst. De rechter borst bevat het logo van Puma. Het Duitse merk is alweer sinds 2012 kledingsponsor van de club. Het logo van het Duitse sportmerk staat dit jaar niet op de mouwen, maar is wel aanwezig op de achterkant van de training top van de Duitse club. Dat geldt ook voor het logo van hoofdsponsor Evonik. Dit logo staat zowel op de achterkant van de training top als op de linker borst. De linker borst bevat bovendien het logo van de club. Boven het logo prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de acht kampioenschappen van de club. Ook dit jaar zijn de mouwen weer uitgerust met duimgaten. Dit zorgt er niet alleen voor dat de training top lekker strak om het lichaam valt, het zorgt ook voor de fit van een handschoen. Ter hoogte van de oksels is een vlak met ventilatiegaatjes verwerkt en bovendien bevat de top aan de achterkant een kleine zwarte taping met gele puntjes.

De trainingsbroek van Borussia Dortmund heeft ieder jaar vrijwel hetzelfde design. De trainingsbroek is geheel zwart en bevat aan de bovenkant een tailleband. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen. Verder bevat de broek aan de zijkanten twee zakken met een rits en uiteraard mogen de logo's van de club en Puma niet ontbreken op de nieuwe trainingskleding van Dortmund. Aan de pasvorm van de trainingsbroek is ook niks veranderd. Deze vallen perfect en lekker strak om de benen!

Alle items uit de trainingslijn van de Duitse club bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer foto's van het pak dat vanaf nu gedragen wordt door Reus, Schürrle, Batshuayi, Sancho, Pulisic, Kagawa, Schmelzer, Guerreiro en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Borussia Dortmund trainingspak bestellen

Het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen. De top en trainingsbroek kunnen los van elkaar besteld worden. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft de top een prijs van € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is de top € 59,95. De trainingsbroek heeft een prijs van € 54,95 in volwassen maten en € 49,95 in kindermaten. Het pak is ook beschikbaar met een trainingsjack! Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel je nieuwste Borussia Dortmund pak altijd in deze SHOP!

of deze winkel!