16 juni 2017

Officiële bedrukking Real Madrid voetbalshirts 2017-2018

Tegelijkertijd met de lancering van de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 heeft Real Madrid ook de officiële bedrukking voor dit seizoen bekend gemaakt. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van het shirt. Hieronder bespreken we zowel de stijl als het font/lettertype en de kleur van de officiële en originele Real Madrid bedrukking, die alle spelers op het shirt dragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Check bovendien waar je het shirt met officiële printing exclusief kan kopen!

Real Madrid bedrukking 2017-2018

De bedrukking voor het nieuwe Real Madrid thuisshirt en uitshirt heeft dezelfde stijl en font, alleen een andere kleur. Om op te vallen, moet de bedrukking contrasterend zijn aan de belangrijkste kleur van het shirt. Het Real Madrid thuisshirt voor 2017-2018 is wit met turquoise details. Om deze reden heeft de bedrukking ook deze kleur. De kleur is overigens geïnspireerd door één van de kleuren uit het stadswapen van Madrid. Het lettertype van de bedrukking betreft SANS TERIF. Dit geldt zowel voor de namen als de rugnummers van de spelers. Deze stijl is vrij recht toe recht aan en wordt verder gekenmerkt door de schaduw. De onderkant van het rugnummer van Real Madrid bevat het logo van de club. Dit geldt niet voor de letters van de namen van de spelers.

Ook bij de officiële bedrukking voor het nieuwe uitshirt van Los Blancos hebben de club en adidas voor dezelfde stijl en lettertype gekozen als bij het thuisshirt gebruikt is. Ook bij deze printing is er gebruik gemaakt van het SANS TERIF lettertype. Deze printing heeft alleen een andere kleur en is wit. Deze witte tint is contrasterend aan de belangrijkste kleur van het uitshirt, zwart.

Het is overigens vrij opvallend dat de bedrukking van Real Madrid dit seizoen een ''eigen stijl'' heeft. Alle La Liga teams dragen komend seizoen eenzelfde soort bedrukking op het shirt, maar dan met een eigen clublogo. De stijl van de officiële bedrukking van ''De Koninklijke'' komt niet overeen met de stijl van de La Liga bedrukking. We gaan er dan ook vanuit dat de hierboven besproken bedrukking vooral gedragen wordt tijdens de Champions League en Copa del Rey wedstrijden.

Real Madrid shirt met eigen naam en nummer kopen

Wil je het Real Madrid shirt direct met een eigen naam en nummer kopen? Dat kan in de onderstaande shops. Hier wordt namelijk gebruik gemaakt van de officiële bedrukking van de club. De extra prijs voor het bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van sterren als Ronaldo, Bale, Modric, Ramos, Marcelo en andere sterren is €19,95 of € 15,- extra. Deze prijs komt dus bovenop de prijs van de voetbalshirts, welke € 84,95 voor volwassenen zijn en € 69,95 voor KIDS. Wil je andere producten van Real Madrid kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering

Koop het Real Madrid shirt met officiële bedrukking in deze SHOP

of DEZE WINKEL!