4 mei 2019

Officiële bedrukking Chelsea voetbalshirts 2019-2020

Chelsea heeft vandaag ook de officiële bedrukking voor het nieuwe Chelsea thuisshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers op de achterkant van de tenues. Tijdens de Premier League wedstrijden dragen de spelers van The Blues de officiële Premier League bedrukking op de tenues. Echter tijdens de wedstrijden in de FA Cup, League Cup en Europa of Champions League draagt de club een eigen bedrukking op de tenues.

Stijl, lettertype en font Chelsea bedrukking 2019-2020

De officiële Chelsea bedrukking voor 2019-2020 heeft een unieke stijl in vergelijking met de bedrukking van vorig seizoen. De bedrukking van de namen op de achterkant is wit en hetzelfde geldt voor de rugnummers. Door het midden van de rugnummers loopt een dunne blauwe lijn, welke ook zijn uitgerust met diagonale uiteinden. Het lijkt erop dat deze stijl ook is geïnspireerd door de architectuur van het stadion van de club: Stamford Bridge. Dit is geheel in lijn met het thema van het nieuwe voetbalshirt van de Londense club. Het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 bevat namelijk een all-over print van het stadion over het tenue. In de rugnummers is aan de onderkant overigens ook het logo van de club verwerkt. De namen, die boven de rugnummers staan, zijn geheel wit en bevatten geen lijnen en ook niet het logo van de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Chelsea bedrukking op de nieuwe voetbalshirts van 2019-2020, welke vanaf nu worden gedragen door spelers als Kanté, Giroud, David Luiz, Jorginho, Hudson Odoi, Higuain en nog meer spelers.

Chelsea voetbalshirt met naam en nummer kopen

De nieuwe Chelsea tenues met officiële bedrukking kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 84,95 en het shirt voor kinderen is € 69,95. De extra prijs van het bedrukken van de tenues is € 19,95. Wil je andere Chelsea producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Chelsea tenue met bedrukking in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze winkel!