2 juni 2017

Officiële Barcelona bedrukking 2017-2018

De officiële Barcelona bedrukking voor 2017-2018. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van de voetbalshirts van dit seizoen. Dit is het eerste seizoen dat alle La Liga teams dezelfde stijl bedrukking hebben. De bedrukking van alle La Liga teams hebben dan ook hetzelfde lettertype. Waar de Premier League teams de officiële Premier League bedrukking met het logo van de competitie hebben, is dit bij de La Liga bedrukking van 2017-2018 niet het geval. In de bedrukking van de spelersnamen en nummers is het logo van de specifieke club in de printing verwerkt, zo ook bij de namen en nummers van de spelers van BARCA. Check hieronder de details van de officiële Barcelona bedrukking voor dit seizoen.

Stijl, kleur en lettertype Barcelona bedrukking

De kleur van de bedrukking van Barcelona is dit seizoen opnieuw geel. Deze kleur is contrasterend aan de Blaugrana tinten van het nieuwe Barcelona thuisshirt van 2017-2018. Qua stijl en font heeft de bedrukking een geheel nieuw en modern design. De printing heeft wat weg van de bedrukking die de club op het shirt had tot 2016. In de rugnummers van de spelers is een soort schaduw of uitlijning verwerkt. Bovendien bevatten de nummers kleine ventilatiegaatjes. De onderkant van de rugnummers zijn uitgerust met het logo van de Spaanse club, die vanaf dit seizoen onder leiding staat van Valverde. De rugnummers staan daarnaast vrij groot op de achterkant van de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018. De namen van de spelers staan vrij dik gedrukt op de shirts en bevatten geen schaduw. Bovendien is het logo van de club niet in de letters van de namen en nummers van de spelers verwerkt. Uiteraard zijn deze letters ook geel. Alle La Liga teams hebben vanaf dit seizoen dezelfde stijl printing. Het enige verschil is dat deze bedrukking een andere kleur kan hebben en het clublogo aan de onderkant van de rugnummers natuurlijk anders is. In de Premier League, Major League Soccer en Ligue 1 hebben ook alle teams dezelfde stijl bedrukking.

Barcelona shirt met eigen naam en nummer kopen

Wil je het nieuwe Barcelona shirt met officiële bedrukking kopen? Check in de onderstaande shops waar je exclusief voor kinderen en volwassenen het nieuwe shirt met een eigen naam en nummer kan kopen! Bovendien kan je in deze winkels het nieuwe Barcelona shirt laten bedrukken met de bedrukking van sterren als Messi, Neymar, Suarez, Rakitic, Umtiti of andere sterspelers. Wil je andere Barcelona producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het Barcelona shirt met officiële bedrukking in deze ONLINE WINKEL!

of deze SHOP