30 mei 2017

Barcelona thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Barcelona thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike onder het motto ''The shirt never sleeps.'' In dit nieuwe voetbalshirt speelt FC Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden gedurende 2017-2018. Het nieuwe tenue van Barca is dit seizoen een ode aan de cultuur en clubhistorie van Barcelona en bevat bovendien voor het eerst de nieuwe shirtsponsor van de Catalaanse club. Bovendien is het nieuwe shirt van de Spaanse club uitgerust met de nieuwste technologieën. Check hieronder alle details van het nieuwe Barcelona shirt voor 2017-2018!

Koop het nieuwe Barcelona shirt direct in deze winkel  (iets goedkoper en inclusief officiële bedrukking) of deze online winkel!

Barcelona thuis shirt en tenue 2017-2018

Het Barcelona thuisshirt voor 2017-2018 bevat waarschijnlijk weer verticale blauwe en rode (Blaugrana) banen. Opvallend is dat het shirt verticale banen in verschillende diktes bevat. Over het midden van het shirt zijn deze verticale banen breder dan aan de zijkanten van het nieuwe shirt van de club. Daarnaast is het nieuwe tenue uitgerust met een ronde hals en zijn de mouwen geheel blauw. Een speciaal detail is verwerkt rondom de crew neck. Hier bevinden zich namelijk dunne rode en gele strepen. Dit is een verwijzing naar de Catalaanse vlag: La Senyera. Andere details komen terug aan de binnenkant van de mouwen. Wanneer je de mouwen omslaat komen er namelijk twee woorden tevoorschijn. De rechter mouw bevat de tekst: ''Força.'' De linker mouw bevat op haar beurt de tekst: “Barça.” Verder zijn de zijkanten van het nieuwe voetbalshirt uitgerust met een rode strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en dan komen er ook blauwe tinten tevoorschijn, waardoor deze strip geheel in stijl is van de Blaugrana clubkleuren. Deze strip zorgt bovendien voor ventilatie. Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike in het geel.  De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 1996 verbonden aan de Spaanse kampioen en is ook in 2017-2018 verantwoordelijk voor het design van het shirt. De andere borst bevat het logo van Barcelona. Op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat het logo van de nieuwe hoofd- en shirtsponsor. Vanaf dit seizoen is Rakuten de nieuwe hoofdsponsor van Barcelona. Barcelona en RAKUTEN tekenden in november 2016 een contract, waardoor het Japanse e-commerce bedrijf in ieder geval tot 2021 op de shirts zal prijken. RAKUTEN volgt Qatar Airways op, die 2012 de hoofdsponsor van de club was. Op het shirt staan tevens twee andere sponsoren. BEKO versiert de linker mouw en UNICEF staat op de achterkant van het voetbalshirt. Het nieuwe Barcelona tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten een rode strip. Ook de logo's van de club en Nike zijn op de broekjes aanwezig. De kousen van het nieuwe tenue zijn blauw en bevatten op de achterkant flitsende gele strepen. Ook prijkt de swoosh van Nike op de kousen, evenals de bijnaam van de club: BARCA. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van BARCA uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic VAPOR MATCH shirts zijn daarnaast uitgerust met de AEROSWIFT technology. Dit betreffen de shirts die de spelers van de club ook daadwerkelijk dragen. Check meer over deze technologie hieronder. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Messi, Neymar, Suarez, Turan, Pique, Alves, Rakitic, Iniesta en nog meer sterren. Check ook het nieuwe Barcelona uitshirt voor 2017-2018. 

Barcelona thuisshirt en tenue 2017-2018 kopen

Het nieuwe Barcelona shirt kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande online winkels. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL of voor voor kleuters en peuters vanaf 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar en ouder. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 79,95 en voor kinderen een prijs van € 69,95. Het bijbehorende broekje heeft een prijs van € 39,95 en € 34,95 voor kinderen. De kousen hebben een prijs van € 19,95. In deze online winkels kan jet de nieuwe Barcelona tenues laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Barcelona bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere Barcelona producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering en gratis verzending!

Het nieuwste Barcelona voetbalshirt koop je altijd in deze SHOP (iets goedkoper en inclusief officiële bedrukking!)

of deze online winkel!
Technische informatie Barcelona authentic VAPOR MATCH voetbalshirt 2017-2018

Barcelona en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.