Nike lanceert twee nieuwe Chelsea trainingsjacks voor 2017-2018

Chelsea en Nike hebben vandaag ook de nieuwe jacks voor 2017-2018 gepresenteerd. Deze nieuwe trainingsjacks draagt de club tijdens de trainingen en het betreden van het veld ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden dit seizoen. De Londense club en de Amerikaanse kledingsponsor hebben twee verschillende jacks gelanceerd. Het ene jack betreft het trainingsjack dat de spelers vooral dragen tijdens de opkomst op het veld vanuit de kleedkamer. Het andere jack betreft de windbreaker, welke door de spelers vooral wordt gedragen tijdens trainingen in de herfst of winter. We bespreken alle details van beide jacks hieronder.

Direct enthousiast over de nieuwe jacks van Chelsea en wil je deze kopen? Check DEZE ONLINE STORE

Chelsea franchise trainingsjack 2017-2018

Het zogenaamde Chelsea franchise trainingsjack betreft het jack waarmee de spelers van ''The Blues'' dit seizoen het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijden. Ook van dit jack bestaan er twee versies. Tijdens het betreden van het veld voor de thuiswedstrijden draagt Chelsea het blauwe franchise jack. Dit jack is geheel in stijl van de kleuren van de het nieuwe thuisshirt. Het jack die de spelers dragen voorafgaande aan de uitwedstrijden heeft dezelfde kleur als het nieuwe uitshirt. Deze is namelijk overwegend zilver (pure platinum). Dit jack bevat een blauwe strip over de schouders en mouwen. Het blauwe jack bevat een witte strip over de mouwen. Beide jacks worden verder gekenmerkt door de hoge hals en de raglanmouwen. Dit zijn mouwen die strak om de armen vallen. Verder bevatten deze jacks twee zakken aan de zijkanten met een rits. Het jack bestaat uit een combinatie van katoen (55%) en polyester (45%). Op de achterkant van de franchise trainingsjacks prijkt de naam van de Engelse kampioen: CHELSEA FC. Op de borst bevinden zich de logo's van de club en de nieuwe kledingsponsor. Dit jack heeft voor kinderen een prijs van € 64,95 en voor volwassenen is het jack € 79,95.

Chelsea windrunner jack 2017-2018

Daarnaast hebben Nike en Chelsea een windbreaker gelanceerd. Het design van het Nike windrunner jack is gebaseerd op de windrunners die Nike voor het eerst introduceerde in 1978. Het windjack bevat dan ook het iconische v-design over de borst en is in stijl van de clubkleuren van de club van trainer Conte. De bovenkant is wit en onder de 26 graden chevron is het jack ''rush blue''/ blauw. De windrunner van Chelsea wordt verder gekenmerkt door de capuchon met touwtjes, waardoor je de pasvorm makkelijk aan kan passen. Het jack is daarnaast uitgerust met een blauwe rits en op de borst komen ook de logo's van de club en Nike terug. De zijkanten van de authentic windrunner bevatten zakken en de achterkant van het jack bevat een opening, voor de perfecte ventilatie. Kenmerkend aan de windbreakers van Nike is dat deze gemaakt zijn van een polyester ripstopmateriaal, welke super licht is en comfortabel aanvoelt. De mouwen van het jack zijn ook weer raglanmouwen. Dit Chelsea trainingsjack is niet voor kinderen gelanceerd, maar in een speciale dames versie. Dit trainingsjack heeft een prijs van € 79,95!

Deze jacks worden vanaf nu gedragen door sterren als Costa, Hazard, Kanté, Courtois, Fabregas, Willian, David Luiz, Pedro en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe Nike trainingspak van Chelsea. Hierin werkt de club de trainingen af dit seizoen.

Chelsea trainingsjack kopen

Het nieuwe Chelsea trainingsjack voor 2017-2018 kan je per direct kopen. Het franchise jack kan je kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De windrunner is alleen te koop voor volwassenen. Wil je andere Chelsea producten kopen? Check het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop de nieuwe Chelsea trainingsjacks vanaf nu in DEZE ONLINE STORE