6 januari 2020

Nike lanceert NextGen VaporKnit technologie in Barcelona trainingspak voor 2020

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen, nieuwe voetbalshirts, nieuwe templates en nieuwe technieken! Nike heeft in de eerste week van januari ook weer een nieuwe generatie van de VaporKnit technologie. Dit betreft de technologie die in de authentic voetbalshirts en trainingspakken van Nike zijn verwerkt. De authentic producten betreffen de items die door de spelers ook daadwerkelijk gedragen worden. De VaporKnit technologie komt tot uiting in een speciaal mesh materiaal in de zogenaamde ''high heat'' zones en zorgt voor nog meer ademend vermogen, een verbeterde afvoer van vocht en ultiem comfort.

De kenmerken van de NextGen VaporKnit technologie

Tijd en technologie gaan hand en hand als het gaat om prestaties. Merken als Nike zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en innovaties, zodat de spelers die de kleding of het schoeisel dragen, nog beter kunnen presteren en een voorsprong geeft op de concurrentie. De nieuwe VaporKnit technologie is daar een voorbeeld van. Kenmerkend aan de VaporKnit 2.0 technologie is dat het de spelers nog meer comfort biedt, een nog betere stretch bevat en het materiaal nog minder aan het lichaam kleeft. Het laatste onderdeel wordt door Nike de Anti-Cling technologie genoemd. Er is niets gelogen van deze technologie. Het zorgt er namelijk voor dat de door zweet doorweekte kleding niet aan de huid blijft plakken. Daarnaast garandeert de NextGen VaporKnit technologie een nog koeler gevoel. Dit wordt bewerkstelligd door plaatsing van ademend gaas in de zones waar de spelers het meeste warmte produceren. En dat is nog niet alles. Met behulp van een 4D technologie heeft Nike een stretchstof ontwikkeld, dat speciaal is ontwikkeld voor een lichaam dat altijd in beweging is. Dit betekent ook dat het dragen van een voetbalshirt of een trainingspak met de nieuwe VaporKnit technologie het meest effect heeft wanneer je aan het trainen bent. We adviseren de duurdere voetbalshirts en trainingspakken met VaporKnit technologie vooral te dragen tijdens trainingen of tijdens het sporten. Je kunt deze kleding natuurlijk ook casual dragen, maar voor dat doeleinde zijn de replica voetbalshirts en pakken ook perfect.

De eerste items van Nike, die deze NextGen Nike VaporKnit technologie bevatten, zijn de Barcelona Strike training top en Strike trainingsbroek voor 2020. Dit gele Barcelona trainingspak heeft ook nog eens een geheel nieuw template. Kenmerkend aan dit template zijn de diagonale speed stripes over de mouwen. Deze zorgen voor een nog betere pasvorm. Het combineert bovendien perfect met de duimgaten, die dezelfde functie hebben. Dit trainingspak dragen de spelers van Barcelona tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2019-2020. Check hieronder nog meer afbeeldingen van Nike!

Nike Barcelona VaporKnit trainingspak 2020 bestellen

Het nieuwe, authentic Barcelona VaporKnit trainingspak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het trainingspak is alleen voor volwassenen beschikbaar en de training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De Strike drill trainingstrui heeft een prijs van € 120,- en de trainingsbroek is € 100,-. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

Bestel je nieuwe Barcelona trainingspak voor 2020 direct in deze SHOP

of deze winkel! 

NextGen VaporKnit technologie

Barcelona VaporKnit trainingspak 2020