29 maart 2016

Nieuwe Vapor Aerowswift technologie in authentic voetbalshirts Frankrijk, Engeland, Portugal en Nederlands Elftal

Nike heeft niet alleen alle voetbalshirts voor Euro 2016 en andere landenteams gelanceerd, maar heeft in de authentic versie van deze voetbalshirts een geheel nieuwe technologie verwerkt, de Vapor Kit Aeroswift technologie. De authentic voetbalshirts zijn de shirts die de spelers daadwerkelijk tijdens de wedstrijden dragen en strakker om het lichaam vallen dan de replica versie van de voetbalshirts. Deze shirts zijn dan ook duurder dan de replica versie. De nieuwe technologie is revolutionair te noemen. Daarover straks meer. Na afloop van het WK van 2014 is Nike direct begonnen met het testen van een geheel nieuwe technologie voor de voetbalshirts, waarbij meer dan honderd verschillende materialen en garen zijn getest en de AeroSwift technologie het best uit de test kwam qua ademend vermogen, transport van vocht en ventilatie. Door deze nieuwe AeroSwift technologie zijn de voetbalshirts 10% lichter dan voorheen, bevatten deze shirts 50% meer stretch dan voorheen, transporteert het materiaal 20% sneller het vocht uit shirt en drogen de voetbalshirts 25% sneller dan voorheen het geval was. We bespreken hieronder de kenmerken van de nieuwe technologie en bovendien waar je de Nike authentic AeroSwift voetbalshirts 2016-2017 van landen als het Nederlands Elftal, Frankrijk, Engeland, Brazilië, Portugal en de Verenigde Staten exclusief kunt kopen.

Kenmerken Euro 2016 authentic voetbalshirt Nike

De AeroSwift technlologie voor de authentic voetbalshirts van landenteams is gebaseerd op de Nike Flyknit technologie die in bijvoorbeeld de Nike Mercurial Superfly en Nike Magista Obra voetbalschoenen zijn verwerkt. Martin Lotti, creative director bij Nike zegt hier het volgende over: ''We hebben intensieve research gedaan bij spelers en hen gevraagd welke kenmerken de perfecte outfit voor hun moet bevatten, zoals een perfecte en strakke pasvorm, een ademend voetbalshirt en een shirt dat niet irriteert. We hebben hierbij ook veel geleerd van de Flyknit technologie, die onze voetbalschoenen op een hoger niveau hebben gebracht. Eenzelfde soort aanpak hebben we toegepast bij deze nieuwe technologie voor de authentic voetbalshirts van de landenteams, waarbij de snelheid van de spelers een belangrijk onderdeel is.'' 'De AeroSwift technologie wordt niet alleen toegepast in de authentic voetbalshirts, maar ook in de voetbalbroekjes. Voor het eerst zijn de authentic shorts gemaakt van hetzelfde materiaal als de voetbalshirts, waardoor deze meer stretch en bewegingsvrijheid bevatten dan voorheen het geval was. ''We hebben veel positieve feedback gehad over deze nieuwe technologie en de spelers waren nog het meest enthousiast over het feit dat de AeroSwift technologie doorgevoerd is in de shorts van de spelers. De shorts zijn dan ook nog confortabeler dan voorheen.'' In de shorts is een speciale band geïntegreerd, welke naadloos aansluit op de benen en de heupen, waardoor de authentic shorts ook geen touwtjes meer bevatten om de shorts aan te laten sluiten op het lichaam. De authentic voetbalshirts zijn uitgerust met enkelvoudige als dubbelvoudige knit in de zones waar de spelers het meest zweten. Door dit knit materiaal te integreren in de voetbalshirts hebben deze een nog betere pasvorm en hebben de spelers die de shirts dragen nog meer bewegingsvrijheid, waarbij bovendien het zweet naar de buitenkant van de shirts wordt getransporteerd. De mouwen van de voetbalshirts zijn van de bovenkant tot de onderkant gemaakt van een knit materiaal, welke rekbaar is en naadloos aansluiten op de armen. Bovendien bevatten de mouwen van de shirts verschillende kleuren, waardoor dit een flitsend effect heeft wanneer de spelers bewegen. De nieuwe technologie is niet gebaseerd op een strakkere pasvorm, maar juist op een betere pasvorm. Wat bovendien speciaal is aan de nieuwe authentic voetbalshirts, is dat de badges van de nationale voetbalbonden op de shirts niet meer geborduurd of woven zijn, maar van een naadloze siliconen mesh combinatie, zodat deze niet meer kunnen irriteren aan de borst en ook nog eens lichter zijn. De binnenkant van het shirt bevat ter hoogte van de borst dus speciale elementen ter bevordering van de trots die de spelers hebben. Deze zien de spelers net voordat zij het voetbalshirt aantrekken. Tot zover wat technische informatie over de authentic voetbalshirts, die vanaf 2016-2017 wordt gebruikt.

Authentic voetbalshirts Nike 2016-2017 kopen

De authentic voetbalshirts van landen als het Nederlands Elftal, Frankrijk, Engeland, Brazilië, de Verenigde Staten en Portugal kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. In deze voetbalshirts is de Vapor Kit AeroSwift technologie verwerkt. Deze voetbalshirts zijn alleen beschikbaar voor volwassenen en zijn ook duurder dan de replica versie van de voetbalshirts. Waar de prijs van de replica's voor kinderen ongeveer € 70,- is en voor volwassenen ongeveer € 80,-, hebben de authentic voetbalshirts een prijs van € 140,-. Bovendien is het mogelijk de voetbalshirts te laten voorzien van de officiële bedrukking van de spelers. Daarnaast heeft Nike een authentic versie van de voetbalsbroekjes en kousen gelanceerd. De authentic shorts hebben een prijs van € 65,-. Check hieronder de shops waar je deze shirts exclusief kunt kopen. Directe levering en inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

De nieuwe authentic voetbalshirts scoor je bij Subside Sports

of in deze voetbalshop

of alle shirts in deze unieke STORE! 


Nike -aeroswift -voetbalshirt -2016-2017

Aeroswift -nike -authentic -voetbalshirt -euro -2016

Aeroswift -technology -nike -2016-2017