Nieuwe Barcelona trainingsshirts 2023 in stijl La Senyera

De nieuwe FC Barcelona trainingscollectie 2023 is officieel gepresenteerd! Deze collectie bevat ook een tweetal nieuwe trainingstenues. Het reguliere FC Barcelona trainingsshirt 2023 dragen de spelers alleen tijdens de trainingen tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023 en het warming-up shirt, dat een iets rijker design heeft, wordt alleen gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op deze wedstrijden. Dit betreffen direct de laatste trainingstenues van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren de club en Nike de nieuwe trainingscollectie voor het seizoen 2023-2024.

FC Barcelona trainingsshirt 2023

Het FC Barcelona trainingsshirt 2023 heeft alle kenmerken van het standaard Nike Strike template en bevat een kleine knipoog naar het design van het FC Barcelona 4e voetbalshirt. Het Strike template betreft het template dat Nike gebruikt voor alle trainingstenues dit seizoen, dus ook voor de trainingsshirts van bijvoorbeeld Paris Saint Germain, Chelsea, Liverpool en Tottenham Hotspur. Het FC Barcelona trainingsshirt 2023 is volledig blauw (dezelfde kleur als het FC Barcelona trainingspak 2023) en bevat een print van diagonale lijnen en golven op de mouwen. Deze vormen samen een design van ruiten. Het trainingsshirt bevat een ronde hals en de sponsorlogo's op het tenue (Nike en Spotify) zijn rood. De FC Barcelona badge op de linkerborst betreft een speciale badge. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingsshirt, in dit geval blauw. Het enige gedeelte van het logo dat wel de normale kleuren heeft, zijn de lijnen van de Catalaanse vlag. Deze zijn wel rood/geel en dit is natuurlijk een verwijzing naar het nieuwe FC Barcelona 4e voetbalshirt 2022-2023, dat La Senyera als thema heeft. Het trainingstenue wordt compleet gemaakt door een blauw trainingsbroekje, dat dezelfde print bevat als de mouwen van het trainingsshirt. Op de trainingsbroekjes staan ook de logo's van de club en Nike.

FC Barcelona warming-up shirt 2023

Het FC Barcelona warming-up shirt 2023 heeft ook La Senyera als thema. Het warming-up shirt bevat een all-over print van blokken. De helft van de blokken is in stijl van de clubkleuren van FC Barcelona: Blaugrana. De andere helft van de blokken is in stijl van de kleuren van de Catalaanse vlag: rood/geel. De blokken bevatten een design van diagonale lijnen. De logo's van Nike en Spotify op het warming-up shirt zijn wit en de linkerborst bevat het ''normale'' FC Barcelona logo. Het inloopshirt is verder uitgerust met een ronde hals en bevat op de achterkant een geel vlak met een ronding, welke ook weer kenmerkend is voor het Nike Strike template. Dit trainingstenue wordt compleet gemaakt door hetzelfde trainingsbroekje als die van het andere trainingstenue. Zoals alle Nike tenues bestaan deze trainingsshirts voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de Nike Strike technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

FC Barcelona trainingsshirt bestellen

Beide FC Barcelona trainingsshirts 2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. De warming-up shirts bestel je vanaf € 54,95. Directe levering!

Bestel de FC Barcelona trainingsshirts direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel!

FC Barcelona trainingsshirt 2023

FC Barcelona warming-up shirt 2023

 

FC Barcelona warming-up shirt 2023