FC Barcelona draagt blauw trainingspak in 2023

De spelers van FC Barcelona dragen vanaf nu het blauwe FC Barcelona trainingspak 2023! De nieuwe trainingscollectie van de Catalanen werd deze week officieel gelanceerd tegelijkertijd met de presentatie van het FC Barcelona La Senyera 4e voetbalshirt 2023. Evenals het nieuwe voetbalshirt bevat het trainingspak ook subtiele details die verwijzen naar de Catalaanse vlag. Het nieuwe trainingspak wordt door het team van trainer Xavi gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Europese wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023. Bovendien wordt het trainingspak gedragen door de FC Barcelona Femini, het vrouwenvoetbalelftal van de club. Het trainingspak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek.

FC Barcelona training sweater 2023

De FC Barcelona training sweater 2023 is geheel in stijl van de kleuren van de clubkleuren van ''Blaugrana''. De sweater is namelijk blauw met rode accenten. De swoosh van Nike op de rechterborst is rood en hetzelfde geldt voor het logo van Spotify op het midden van de training sweater. Het FC Barcelona logo op de linkerborst heeft een speciaal design. Dit betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak. In dit geval is het FC Barcelona logo overwegend blauw. De strepen uit de Catalaanse vlag hebben wel hun kleur behouden en deze zijn dus wel in het rood/geel zichtbaar. Dit is een verwijzing naar het design van het nieuwe FC Barcelona 4e voetbalshirt. De training sweater heeft verder alle kenmerken van het Nike Strike template. De mouwen bevatten aan de onderkant een all-over print van diagonale lijnen en golven, die een design van ruiten vormen. De mouwen hebben aan de onderkant duimgaten, voor een nog betere pasvorm. De FC Barcelona training sweater heeft ook een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De sweater is gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Dit elastische materiaal zorgt ervoor dat de training sweater naadloos op het lichaam aansluit.

FC Barcelona trainingsbroek 2023

De FC Barcelona trainingsbroek 2023 is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater en heeft ook dezelfde kleur. De trainingsbroek is blauw (door Nike ''Deep Royal'' genoemd) en bevat vanaf de knieën tot de onderkant dezelfde print als op de mouwen van de training sweater. De logo's van Nike en de club hebben ook hetzelfde design als op de training sweater. De trainingsbroek heeft verder de gebruikelijke kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een Nike FlyVent tailleband met trekkoord, waarmee je de pasvorm aan kunt passen.

  • De zijkanten van de FC Barcelona trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met ritsen, waarin je spullen op kunt bergen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral rond de kuiten en enkels strak om de benen.

  • De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen.

  • Het gehele trainingspak is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van het trainingspak verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het blauwe FC Barcelona trainingspak 2023 dat vanaf nu tot het einde van het seizoen gedragen wordt door spelers als Lewandowski, Gavi, Pedri, Dembélé, Raphinha, Koundé, de Jong, Alonso, Fati, Kessié, Torres en nog meer spelers. Pas in mei/juni lanceren FC Barcelona en Nike de nieuwe trainingscollectie voor het seizoen 2023-2024.

FC Barcelona trainingspak bestellen

Het blauwe FC Barcelona trainingspak 2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater en trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn beide items € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. Check ook andere nieuwe FC Barcelona trainingskleding in deze winkels!

Bestel het FC Barcelona trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel!

FC Barcelona trainingspak 2023

FC Barcelona trainingspak 2023 - Blauw

FC Barcelona trainingspak 2023