Newcastle United uitshirt 2021-2022

Newcastle United en kledingsponsor Castore hebben vandaag het nieuwe Newcastle United uitshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ''A new start, a new shirt, a new better.'' In dit uittenue spelen ''The Magpies'' de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2021-2022. Vanaf dit seizoen is Castore de kledingsponsor van de club van manager Steve Bruce. Het merk is de opvolger van Puma en tekende met de club een deal voor meerdere seizoenen.

Zwart/goud Newcastle United uitshirt 2021-2022

Het Castore Newcastle United uitshirt 2021-2022 is dit jaar volledig zwart met gouden details. Het tenue wordt vooral gekenmerkt door het design van horizontale zwarte en grijze lijnen, waarin op verschillende punten ook golven zijn verwerkt. Dit ontwerp loopt ook door over de mouwen van het tenue. De gouden details komen terug in de v-hals en alle logo's op het tenue. De rechterborst bevat het logo van Castore en de linkerborst de badge van de club. Dit betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het clublogo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het uittenue, zwart/goud dus. Ook het logo van sponsor FUN88 op het midden van het tenue is goud. Daarnaast bevat het voetbalshirt van Newcastle een subtiele opstaande witte hals met een gouden lijn. De binnenkant van de hals is uitgerust met de bijnaam van de club: ''Black & White Army.'' In de nek op de achterzijde van het Newcastle United uittenue zijn de initialen van de club verwerkt: NUFC. Het Newcastle United uittenue 2021-2022 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een gouden band. De kousen van het Newcastle United uittenue zijn ook zwart met aan de bovenkant een gouden band en bevatten zowel de initialen van de club als het woordmerk van Castore. Zoals alle Castore tenues is ook dit tenue uitgerust met een speciale technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit komt onder andere tot uiting in de meshpanelen ter hoogte van de oksels.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Newcastle United uitshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Saint-Maximin, Almiron, Wilson, Joelinton, Schär, Shelvey, Muto, Krafth en nog meer spelers of check het Newcastle United thuisshirt 2021-2022.

Newcastle United voetbalshirt kopen

Het Castore Newcastle United uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële fanshop van Newcastle.. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkel kun je het nieuwe tenue van The Magpies ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel andere Newcastle United merchandising in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

Newcastle United uitshirt 2021-2022

Newcastle United uittenue 2021-2022