Newcastle United thuisshirt 2021-2022

Newcastle United en de nieuwe kledingsponsor Castore Sportswear hebben het nieuwe Newcastle United thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ''A NEW START. A NEW SHIRT. A NEW BETTER.'' In dit nieuwe tenue spelen ‘’The Magpies’’ de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op St. James Park in 2021-2022. Castore, dat ook de tenues van Glasgow Rangers en Wolverhampton Wanderers verzorgt, is vanaf dit seizoen, de kledingsponsor van Newcastle United. Het Engelse sportmerk neemt het stokje over van Puma, dat sinds 2010 de kledingsponsor van Newcastle United was. Castore en Newcaste tekenden een contract voor de duur van zes seizoenen.

Newcastle United thuisshirt 2021-2022

Het Newcastle United thuisshirt 2021-2022 heeft het klassieke design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de brede verticale zwarte en witte banen. De middelste baan op het tenue is zwart en deze band wordt geflankeerd door twee brede witte banen. Ook de mouwen bevatten dit design. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een brede band, welke bestaat uit twee zwarte lijnen en in het midden een witte lijn. Verder bevat het tenue een ronde, witte henley collar met twee knoopjes. Deze kraag is geïnspireerd door de kraag van het populaire Newcastle United voetbalshirt van de periode 1995-1997. Dit zijn de seizoenen waarin ‘’The Geordies’’ twee jaar achter elkaar op een tweede plek in de Premier League eindigde. De rechterborst bevat het logo van Castore en de linkerborst de badge van de club. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Fun88. Het online gokbedrijf is sinds de zomer van 2017 de shirtsponsor van de club. De binnenkant van de hals is verder nog uitgerust met een detail. Hier is de bijnaam van de supporters verwerkt: ‘’Black & White Army.’’ In de nek op de achterzijde van het tenue staan de initialen van de club: NUFC.

Het Newcastle United thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte band met aan de onderkant een lichtblauw detail. De kousen van het Newcastle United thuistenue zijn zwart met aan de bovenkant een witte band. Op het midden van de kousen zijn opnieuw de initialen van de Engelse club verwerkt. 

Newcastle United keepersshirt 2021-2022

De club en Castore lanceerden ook het nieuwe Newcastle United keepersshirt. Dit keeperstenue is paars en wordt gekenmerkt door de brede diagonale banen. Verder heeft het Newcastle United keepersshirt 2021-2022 hetzelfde template als het thuistenue. Ook dit voetbalshirt bevat een henley collar met knoopjes en de onderkant van de mouwen bevatten twee zwarte lijnen. De logo’s van alle sponsors en de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor alle details op het tenue. Het keeperstenue wordt gecompleteerd door een paars keepersbroekje en paarse kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Newcastle United voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Saint-Maximin, Almirón, Wilson, Joelinton, Carrol, Shelvey, Schär en andere spelers  en check ook het Newcastle United uitshirt 2021-2022. 

Newcastle United voetbalshirt kopen

Het Castore Newcastle United thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Magpies ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel het voetbalshirt in deze winkel 

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

Newcastle United thuisshirt 2021-2022

Newcastle United voetbalshirt Castore 2021-2022