Newcastle United 3e shirt 2019-2020

Newcastle United heeft ook dit seizoen weer een drietal verschillende voetbalshirts. Na het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2019-2020 werd vandaag het alternatieve uitshirt of 3e shirt van The Magpies officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Puma. Het Duitse sportmerk is sinds 2010 verantwoordelijk voor het design van het tenue van Newcastle en dit contract loopt nog tot het eind van dit seizoen. Het is nog niet bekend of beide partijen het contract al dan niet gaan verlengen.

Oranje Newcastle United voetbalshirt 2019-2020

Het nieuwe Newcastle United 3e shirt is dit jaar geheel oranje met een all-over print van diagonale banen. Dit design lijkt geïnspireerd te zijn door de voetbalshirts van de jaren ’90. Evenals bij het vandaag gelanceerde Borussia Dortmund Champions League voetbalshirt is deze print geïnspireerd door de constructie van het dak van het stadion van de club, St. James Park. De print symboliseert de structuur van het staal en glas dat uitreikt over de Milburn Stand en Leazes End. Het derde tenue van Newcastle United bevat verder blauwe details. De ronde hals van het voetbalshirt is blauw en hetzelfde geldt voor de taping aan de binnenkant van de hals. Het logo van Puma staat in het blauw op de rechterborst en de mouwen en de linkerborst is uitgerust met het logo van de club. Sponsor FUN88 staat in het blauw op het midden van de tenues. Vanaf dit seizoen heeft de Premier League club van manager Steve Bruce ook een nieuwe mouwsponsor. Op de linkermouw prijkt namelijk het logo van StormGain. Het tenue van Newcastle United wordt dit jaar compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en geheel oranje kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Newcastle United derde tenue voor 2019-220, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Almiron, Joelinton, Longstaff, Yedlin, Muto en andere sterspelers.

Newcastle United 3e shirt  kopen

Het nieuwe, oranje Newcastle United 3e  voor 2019-2020 kun je vanaf eind augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95  en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Magpies ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel het voetbalshirt in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

of in deze winkel