18 maart 2016

Nederlands Elftal uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Nederlands Elftal uitshirt 2016-2017 is officieel gelanceerd door de KNVB en kledingsponsor Nike. Mogelijk neemt Nederland het uitshirt al in de komende oefeninterlands in gebruik. Engeland en Frankrijk zijn dan de tegenstanders voor Oranje. Tevens zal Oranje het nieuwe uitshirt dragen gedurende uitwedstrijden in de WK-kwalificatiereeks 2018. Nederland is in deze reeks gekoppeld aan Frankrijk, Zweden, Bulgarije, Luxemburg en Wit-Rusland. Nike voorziet de elftallen van de KNVB al sinds 1996 van voetbalshirts. Bij ieder nieuw shirt probeert Nike de technologie van de shirt te verbeteren. Dit is ook bij het nieuwe Nederlands Elftal uitshirt 2016-2017 het geval. Het shirt bevat het Vapor Kit template. Lees daarover hieronder meer.

Nederlands Elftal uittenue 2016-2017

Het nieuwe Nederlands Elftal uitshirt bevat het paars uit het nieuwste thuisshirt. Deze kleur komt overwegend terug op het voetbalshirt. Verder is het nieuwe Oranje voetbalshirt ook turquoise details rijk. De body van het shirt is paars, terwijl de mouwen en schouders een krijtstreep turquoise design kennen. Ook de zijkanten van de kleine v-hals bevatten deze frisse kleur. Op de binnenkant van de hals komt een verticale turquoise strip terug. Bovendien komt langs de zijkanten van het voetbalshirt een verticale strip terug. Deze strip is echter paars van kleur. Net als bij het nieuwste Nederlands Elftal thuisshirt 2016-2017 kent het uitshirt op de achterkant van de hals de belettering Nederland. De mouwen zijn op zijn beurt voorzien van de belettering Oranje Leeuwen. Dit is een van de bijnamen van het Nederlands Elftal. De linker borst is uitgerust met het logo van de KNVB. Dit betreft opnieuw het logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de voetbalbond in 2014. Twee jaar geleden vierde de KNVB dit jubileum. Het logo van de Koninklijke Nederlandse voetbalbond is op een speciale wijze verwerkt op het shirt en is turquoise gekleurd. Tevens komt op het nieuwe thuisshirt een ander paars gedrukt logo van de KNVB terug. De andere borst bevat een Nike swoosh. Dit logo is turquoise. Het nieuwe tenue van Oranje wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje met aan weerszijden een paarse strip. Ook het short bevat de logo''s van de KNVB en Nike. De kousen zijn turquoise van kleur. Check hieronder de foto's van het nieuwe Nederlands Elftal uitshirt 2016-2017, waarin sterren als Robben, Sneijder, Bazoer, Tete, de Jong, Klaassen, Depay en Huntelaar binnenkort in schitteren. Check bovendien het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt voor 2016-2017.

Nieuwe Nederlands Elftal voetbalshirt kopen

Het nieuwe Nederlands Elftal voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 70,- en voor volwassenen € 80,-. Uiteraard zijn de shorts en kousen ook beschikbaar. Bovendien kan je de Nederlands Elftal voetbalshirts laten voorzien van de officiële Nederlands Elftal bedrukking. Deze printing bestaat uit een borstnummer, rugnummer en de naam van de spelers. Andere of goedkopere Nederlands Elftal merchandising kopen en de prijzen vergelijken? Check dan ook het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het in de officiële Nederlands Elftal shop!

of hier!

Nederland Uitshirt 2016-2017


Nederland -uitshirt -2016-2017

Nederland -uittenue -2016-2017

Nederland Uitshirt 2016-2017 4

Nederland Uitshirt 2016-2017 5

Technische informatie Nederlands Elftal authentic voetbalshirt

Oranje en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.