Tegelijkertijd met de nieuwe Nederlands Elftal WK 2014 thuisshirts, N98 jackets, trainingsshirts en pre-match tops zijn de nieuwe Nederlands Elftal trainingspakken officieel gelanceerd door teamkledingsponsor Nike en de Koninklijke Nederlandse voetbalbond KNVB. Deze trainingspakken worden door de spelers van het Nederlands Elftal gedragen in de voorbereiding op de WK 2014 wedstrijden en de EK kwalificatiewedstrijden- en oefenwedstrijden gedurende de periode 2014. Deze nieuwe trainingspakken wordt zowel als hotelpak of presentatiepak gebruikt, als als trainingspak waar de spelers de trainingen en warming-up in afwerken voorafgaande aan de wedstrijden gedurende 2014. Hiervan zijn twee verschillende versies te koop.

Het eerste presentatiepak heeft een overwegend wit trainingsjack, welke van de hals tot de borst wel oranje is. Dit is ook het design van één van de trainingsshirts van het Nederlands Elftal. Verder is het jacket voorzien van een swoosh in het blauw op de rechter borst en bevat de andere borst het vintage KNVB embleem, welke gekenmerkt wordt door de authentieke leeuw. Op de nieuwe Nederlands Elftal voetbalshirts, trainingsshirts, trainingspakken en andere officiële Nike merchandising 2014-2015 zal niet het huidige KNVB logo te staan, maar het authentieke logo. Dit is het logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de KNVB. De KNVB is namelijk opgericht op 8 december 1889. Dit embleem stond bovendien op de voetbalshirts van het Nederlands Elftal tot en met de jaren '70. Onder dit logo staat het embleem van de hoofdsponsor van de KNVB en het Nederlands Elftal: ING. De trainingsbroek van dit pak is overwegend navy blauw en bevat bovendien het logo van de KNVB en het logo van Nike in het oranje. Het andere Nederlands Elftal trainingspak heeft een geheel blauw trainingsjack, waarbij de logo's van Nike, de KNVB en ING op dezelfde plek staan als op het andere hotelpak. Blauw is bovendien de kleur van het nieuwe Nederlands Elftal uitshirt 2014-2015. Ook dit trainingspak wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek met het logo van de KNVB en Nike. Naast deze zogenaamde presentatiepakken heeft het Nederlands Elftal ook een speciaal trainingspak met een sweater. Dit speciale trainingspak wordt alleen gedragen tijdens de trainingen van het Nederland en niet tijdens de warming-up voorafgaande aan de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Daarnaast wordt dit trainingspak met sweater gedragen door de wissels van Oranje. De training sweater van dit pak heeft een speciaal design. Dit is hetzelfde design als het Nederlands Elftal pre-match trainingsshirt. Dit design wordt gekenmerkt door de blauwe banen in v-design over de voorkant van het sweater. Dit trainingspak wordt gecompleteerd door een strakke trainingsbroek in het blauw.
Alle Nederlands Elftal trainingskleding, zowel de trainingsshirts, pre match trainingsshirts, de knitted shorts als de trainingspakken zijn uitgerust met het Nike Dri-Fit syteem. Dit geavanceerde systeem zorgt ervoor dat de spelers van het Nederlands Elftal droog blijven tijdens de inspanningen tijdens de trainingen en zweet naar de buitenkant van de kleding wordt getransporteerd. Check hieronder de foto's van de nieuwe Nederlands Elftal trainingspakken 2014-2015. Deze pakken kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, zowel in volwassen maten als in kindermaten. Uiteraard zijn daar ook de nieuwe Nederlands Elftal WK voetbalshirts, trainingsshirts, N98 jackets en andere Oranje merchandising te koop!

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Nederlands Elftal trainingspak 2014-2015 oranje wit

 Nederlands Elftal Trainingspak blauw 2014-2015

Nederlands Elftal sweater trainingspak 2014-2015