Het is zover! Het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt 2012-2013 is officieel gepresenteerd door Nike en de KNVB. Na de geweldige marketingcampagne rondom het EK 2012 uitshirt van het Nederlands Elftal eind Februari, is nu het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt officieel gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt het Nederlands Elftal tijdens het aankomende EK van 2012 en de kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014.

Eerder kwamen wij al een foto tegen van het Nederlands Elftal EK 2012 thuisshirt op Twitter. Deze bleek hetzelfde design te hebben als de eerder uitgelekte designs. Het uitgelekte voetbalshirt is inderdaad het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt. Het nieuwe shirt van het Nederlands Elftal is traditioneel oranje en wordt verder gekenmerkt door de zwarte details aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het shirt. Bovendien is het Nederlands Elftal shirt voorzien van een donkerder oranje vlak ter hoogte van de linkerborst, welke ook terug te vinden is aan de rechter onderkant van het shirt. Op de linkerborst staat het logo van de KNVB en op de rechterborst het de swoosh van teamkledingsponsor Nike. Aan de binnenkant van de kraag staat opnieuw de tekst ''Nieuwe Meesters''.

Het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt wordt gecompleteerd door een oranje en zwart voetbalbroekje en oranje kousen. Uiteraard zijn de nieuwe voetbalshirts van het Nederlands Elftal weer gemaakt van gerecylced plastic en zijn de shirts uitgerust met het Nike Dri-Fit syteem.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Nederlands Elfalt Euro 2012 thuisshirt. Deze kan je vanaf nu kopen in de voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Nederlands Elftal uitshirts, N98 jacks, trainingsshirts, trainingspakken, retro shirts en andere Nederland merchandising. Officiële bedrukking is mogelijk!

Koop het hier!


Nederlands Elftal thuisshirt 2012-2013


Nederlands Elftal thuisshirt 2012-2013 V Persie