Tegelijkertijd met de nieuwe Nederlands Elftal Euro 2012 uitshirts zijn de nieuwe Nederlands Elftal N98 tracktops officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Nike en de KNVB. Deze trainingsjacks zal het Nederlands Elftal dragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden tijdens Euro 2012 en in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK 2012. Het nieuwe N98 Nederlands Elftal trainingsjack voor de uitwedstrijden van Nederland is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door het oranje logo van de KNVB en ING op de linkerborst en het logo van teamkledingsponsor Nike in het oranje op de rechterborst. Verder bevat het N98 jack dunne grijze verticale strepen over het hele jack.

Het andere nieuwe Nederlands Elftal N98 2012-2013 trainingsjack heeft precies hetzelfde design als het andere jack, maar is lichtblauw. Daarnaast hebben Nike en de KNVB tegelijkertijd met de presentatie van het nieuwe Nederlands Elftal Euro 2012 thuisshirt, ook een oranje N98 vest gepresenteerd. Deze heeft hetzelfde design als de andere jacks en kan je ook hieronder zien, maar is niet voorzien van het logo van hoofdsponsor ING.

Check hieronder de foto's van de nieuwe N98 Nederlands Elftal trainingsjacks. Deze Nederland N98 jackets kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Nederlands Elftal voetbalshirts, trainingspakken en trainingsshirts voor Euro 2012.

Koop het hier!


Nederlands Elftal N98 jacks 2012

 

Nederlands Elftal N98 tracktop Euro 2012