27 maart 2016

Nederlands Elftal warming-up shirt 2016-2017

Het nieuwe warming-up shirt van het Nederlands Elftal is dit weekend ook officieel bekend gemaakt door Nike en de KNVB. Het warming-up shirt is het shirt dat de spelers van Oranje dragen tijdens de warming-up voorafgaande aan de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Tijdens deze kwalificatieperiode is het Nederlands Elftal ingedeeld in een poule met Frankrijk, Zweden, Bulgarije, Luxemburg en Wit Rusland. Het warming-up shirt wordt niet gedragen tijdens de trainingen. Hiervoor hebben de KNVB en Nike andere shirts gelanceerd. We bespreken hieronder het design van het nieuwste shirt van Nederland.

Licht blauw Nederlands Elftal inloopshirt 2016-2017

Het nieuwe Nederlands Elftal pre match top 2016-2017 heeft een flitsend design en is overwegend licht blauw. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de dunne blauwe en oranje horizontale streepjes over het shirt. Deze lopen in elkaar over en zijn contrasterend en verdeeld over verschillende vlakken. Ook de mouwen hebben het design van licht blauwe en oranje strepen. Over de schouders en mouwen loopt een oranje strip. Verder bevat het shirt een ronde hals. De linker borst bevat het logo van de KNVB. Dit betreft het logo van de KNVB ter ere van het 125 jarig bestaan. In 2014 vierde Konlinklijke Nederlandse Voetbalbond dit jubileum. De andere borst bevat de swoosh van Nike in het oranje. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1996 kledingsponsor van Oranje en de vertegenwoordigende elftallen. Hoofdsponsor ING versiert het midden van het shirt. De bank is sinds 1997 verbonden aan de KNVB. Op de achterkant van het shirt staat de naam van ons land: NEDERLAND. Op voorgaande inloopshirts stond dit wat groter op de shirts. Dit jaar is dat wat subtieler. De pre match tops bestaan voor 100% uit polyester en zijn verder uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe inloopshirt van het Nederlands Elftal, dat gedragen gaat worden door sterren als Robben, Sneijder, Huntelaar, Bazoer, Blind, Tete, Klaassen, Clasie en nog meer sterren. Check ook het nieuwe Nederlands Elftal trainingsshirt 2016-2017.

Nederlands Elftal pre match top kopen

Het nieuwe Nederlands Elftal warming-up shirt 2016-2017 kan je direct kopen voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs is in vergelijking met andere jaren wat omhoog gegaan. Het pre match top heeft een prijs van ongeveer € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. Wil je andere Nederlands Elftal producten kopen of de prijzen van de producten vergelijken? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Of laat je Nederlands Elftal shirt voorzien van de officiële bedrukking! Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwe Nederlands Elftal pre-match top in de Oranje shop!

Nederland -pre -match -top -2016-2017

Achterkant -nl -elftal -pre -match -top -2016-2017