Tegelijkertijd met de nieuwe Nederlands Elftal Euro 2012 uitshirts zijn ook de nieuwe trainingspakken van het Nederlands Elftal voor Euro 2012 en de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2014 officieel bekend gemaakt. De nieuwe trainingspakken van het Nederlands Elftal hebben het stijlvolle sideline design, welke we al gewend zijn van de Nike trainingspakken van de Europese topclubs als Barcelona, Inter Milan, Juventus, Manchester United, Arsenal & PSV. Twee nieuwe Nederlands Elftal trainingspakken hebben dit design.

Een van de Nederlands Elftal Euro 2012 trainingspakken heeft een lichtblauw jack met een oranje sideline. Deze sideline loopt over de linkerkant van het jack over de achterkant naar de rechtermouw. De linkerborst bevat het logo van de KNVB en ING en de andere borst is voorzien van het Nike logo. Daarnaast bevat het jack twee zakken. De trainingsbroek van dit pak is overwegend zwart en bevat het logo van de KNVB en het logo van Nike in het oranje. Het andere Nederlands Elftal sideline trainingspak heeft precies hetzelfde design maar is geheel zwart met een oranje sideline.

Check hieronder de foto’s van de nieuwe Nederlands Elftal Euro 2012 trainingspakken. Deze Nederlands Elftal trainingspakken kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports!

Koop het hier!

Nederlands Elftal trainingspak 2012-2013

Nederlands Elftal Sideline trainingspak 2012-2013