Het Nederlands Elftal uitshirt voor Euro 2012 is officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Nike en de KNVB op een speciaal georganiseerd event in de Bijenkorf in Amsterdam. Van Der Wiel en Sneijder presenteerden daar het nieuwe zwarte uitshirt. In dit voetbalshirt speelt het Nederlands Elftal de uitwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2012, de uitwedstrijden tijdens het EK 2012 en de kwalificatie en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014.

Het Nederlands Elftal uitshirt 2012-2013 is overwegend zwart en heeft het een strak design. Het voetbalshirt bevat verder een ronde zwarte kraag en een oranje vlak , welke van de rechter schouder tot de rechterborst loopt. In dit vlak staat de zwarte swoosh van Nike en onder dit vlak staat het nummer van de spelers van het Nederlands Elftal.  De andere borst bevat het logo van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). Verder staat in de binnenkant van de kraag ''Nieuwe Meesters'' en zijn de binnenkant van de mouwen bovendien oranje. Nieuwe Meesters verwijst naar de creativiteit en ambachten van de bekende Nederlandse kunstenaars uit de zeventiende eeuw, zoals Rembrandt en Vermeer. Het Nederlands Elftal Euro 2012 tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met oranje accenten. Ook het logo van de KNVB en de Nike zijn vertegenwoordigd op het short. De kousen van het tenue zijn bovendien zwart. Check hieronder de foto's van het nieuwe Nederlands Elftal uittenue 2012-2013.


De Nederlands Elftal voetbalshirts kan je na de officiële bekendmaking kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Nederlands Elftal thuisshirts, trainingspakken, N98 jacks, trainingsshirts, retro shirts en uiteraard de nieuwe Nederlands Elftal Euro 2012 thuisshirts.

Koop hier het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt en uitshirt 2012/2013!


Update

Inmiddels is er een nieuw Nederlands Elftal uitshirt uitgelekt. In dit uitshirt speelt het Nederlands Elftal de uitwedstrijden vanaf februari 2013 tot en met het WK van 2014. Dit shirt is overwegend wit met blauwe en rode accenten en kan je via deze link vinden. 

Nederlands Elftal uitshirt Persie

 

 

Nederlands Elftal achterkant

 

Nederlands Elftal uitshirt 2012-2013