9 augustus 2017

Napoli presentatiepak 2017-2018

Napoli en Kappa hebben inmiddels ook de presentatiepakken van de Italiaanse club bekend gemaakt. Dit zijn de pakken die de spelers van SSC Napoli dragen voor, rondom en na de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden gedurende 2017-2018. Dit is het pak waarin de spelers met of zonder hun koptelefoon het veld inspecteren voor de wedstrijden, maar ook het trainingspak waarin de spelers de pers te woord staan of het pak dat door sommige stafleden van de club gedragen wordt. Kappa is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe trainingspakken. De club en het Italiaanse sportmerk hebben sinds 2015 een langdurig partnership. Het presentatiepak bestaat uit een jack en een trainingsbroek. Check hieronder de details van deze nieuwe suits.

Napoli presentatie trainingspak 2017-2018

Het presentatiepak van Napoli is dit seizoen in drie verschillende kleuren gelanceerd, in een geheel navy blauwe versie, een wit/zwarte versie en een versie met een licht blauw jack en een navy blauwe trainingsbroek. Het presentatiejack van de nummer 3 van de Serie A van het seizoen 2016-2017 wordt gekenmerkt door de capuchon en bevat bovendien een rits tot de onderkant van het jack. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met twee zakken. De borst van het nieuwe pak bevat de nodige sponsoren. Op de rechter borst prijken de logo's van LETE, Kimbo en Garofalo. De andere borst bevat het logo van de in 1926 opgerichte club en daaronder staan de trademark tekens van Kappa. Dit trademark teken wordt gekenmerkt door de twee mannetjes die tegen elkaar aanzitten. De achterkant van het jack bevat de naam van de club in een verticale opstelling: SSC NAPOLI.

Ook op de broeken van het presentatiepak prijken de nodige sponsoren en logo's. De rechter pijp van de trainingsbroek bevat het logo en de naam van de club en de andere pijl bevat de logo's van Lete en Kappa. Verder is de broek uitgerust met twee zakken en bevinden zich aan de onderkant speciale cuffs, welke strak om de enkels vallen. Dit pak wordt dus alleen gedragen rondom de wedstrijden van de club. Tijdens de trainingen en warming-up voor de wedstrijden draagt de club een ander trainingspak. De nieuwe trainingskleding van SSC Napoli wordt vanaf nu gedragen door spelers als Mertens, Milik, Insigne, Callejon, Koulibaly en andere sterren.

Napoli trainingskleding kopen

Het presentatiepak van de Italiaanse club kan je in drie kleurencombinaties kopen. Het pak is vrij duur en heeft een prijs van € 129,95. Wil je andere en goedkopere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Koop de nieuwste merchandising in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere voetbalshirts en t-shirts)