19 juli 2018

Napoli keepersshirt 2018-2019

Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de Italiaanse club hebben Napoli en Kappa een nieuw keepersshirt voor de Italianen gelanceerd. In dit nieuwe keeperstenue werken de keepers van SSC Napoli de Serie A, COPPA ITALIA en Champions League thuiswedstrijden af gedurende 2018-2019. Dit shirt wordt onder andere gedragen door keepers als Meret, Cabral en Karnezis. In alle nieuwe tenues van de club van trainer Ancelotti staat een dier centraal, zo ook bij de nieuwe keeperstenues. Check hieronder alle details van het nieuwe keeperstenue!

Napoli keeper shirt 2018-2019 met afbeelding van slangenhuid

Napoli en Kappa hebben vandaag twee verschillende keeperstenues uitgebracht. Het ene shirt is oranje en het andere shirt is groen. Beide shirts hebben hetzelfde template. Het design van de keepersshirts van SSC Napoli is geïnspireerd door de huid van een slang. De voorkant van de shirts bevat een all-over print van de structuur van een slangenhuid. De achterkant van het shirt heeft deels deze print. Hier bevindt zich namelijk een afbeelding van twee slangenkoppen, die elkaar als het ware kussen. Verder heeft het Napoli keepersshirt een klassieke polo kraag en loopt er rondom de oksels een zwarte band. Het logo van kledingsponsor Kappa prijkt zowel op de rechter borst als aan de zijkanten van het shirt. Het Italiaanse sportmerk en de Italiaanse club hebben sinds 2015 een verbintenis. De linker borst is uitgerust met het logo van de club die haar thuiswedstrijden in het Stadio San Paolo speelt en op het midden van het tenue staan de logo's van sponsoren LETE en Garofalo. De achterkant van het shirt bevat het logo van subsponsor KIMBO en in de nek van beide keeperstenues is de naam van de Italiaanse club verwerkt. Daarnaast hebben de shirts nog een subtiele verwijzing naar de clubkleuren van Napoli. In de bies aan de onderkant van de mouwen is namelijk een licht blauw detail verwerkt.

De nieuwe keeperstenues van Napoli worden compleet gemaakt door een broekje en kousen in dezelfde kleur als het voetbalshirt. Bij het groene keepersshirt is dit een groen broekje en bij het oranje keeperstenue is dit een oranje voetbalbroekje. Zoals aangegeven staat in elk shirt een dier centraal. Het nieuwe thuisshirt bevat namelijk een all-over graphic print van ruiten en een brullende panter. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het keeper shirt van SSC Napoli!

Napoli keepersshirt bestellen

Het nieuwe Napoli keepersshirt voor 2018-2019 kan je vanaf deze maand bestellen. Dit kan in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 90,- en voor kinderen € 75,-. Wil je andere producten van Napoli bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Napoli keepersshirt in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere voetbalshirts en t-shirts)

of deze NAPOLI STORE