30 oktober 2020

Napoli Europa League voetbalshirt 2020-2021

SSC Napoli heeft ook dit seizoen weer een speciaal thuisshirt voor de Europese wedstrijden. Qua design heeft het tenue veel weg van het voetbalshirt waarin de club de thuiswedstrijden in de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden speelt in het Stadio San Paolo dit seizoen. Er zijn echter een aantal subtiele wijzigingen aangebracht in het design. In dit tenue speelt de club uit Napels de thuiswedstrijden in de Europa League. In de Europa League neemt Napoli het in de groepsfase op tegen AZ, Real Sociedad en HNK Rijeka.

Napoli Europa League tenue 2020-2021

Het Napoli Europa League voetbalshirt is geheel lichtblauw en bevat op de rechterborst en de schouders het logo van Kappa in het goud. Op het reguliere thuisshirt is dit logo wit. De omranding van de SSC Napoli badge op de linkerborst is ook goud. Verder bevat het Europa League voetbalshirt van Napoli navy blauwe details. De brede V-hals is navy blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn verder voorzien van een design van flitsende strepen. Op het midden van de borst prijkt de officiële Coppa Italia badge. Deze badge mag Napoli dit seizoen op de voetbalshirts dragen, omdat het in 2019-2020 de Italiaanse beker gewonnen heeft. Op het midden van het voetbalshirt prijkt sponsor LETE. Ook dit is een verschil met het reguliere thuisshirt. Op het andere thuisshirt staat namelijk ook het logo van subsponsor MSC op de voorkant. De zijkanten van het tenue bevatten een dunne, gouden lijn en in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijken de initialen van de club in het goud: SSCN. Op de achterkant van het Napoli Europa League voetbalshirt prijkt dus ook niet het logo van Kimbo. Tijdens de wedstrijden in de Europa League draagt Napoli op de rechtermouw de officiële Europa League badge en op de andere mouw de Respect badge. Het Europa League tenue van SSC Napoli wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten het Kappa logo in het goud. Daarnaast loopt een gouden lijn, welke ook als het ware doorloopt vanaf het voetbalshirt. De kousen van het tenue zijn lichtblauw met aan de bovenzijde een donkerblauwe band.

Alle Kappa voetbalshirts zijn uitgerust met de Kombat Pro System technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd.  Check hieronder nog meer foto’s van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Osimhen, Lozano, Milik, Mertens, Koulibaly, Insigne, Ruiz, Demme en alle andere sterspelers.

Napoli voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Napoli Europa League voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 99,95. Dit betreft dan direct de authentic versie. Dit is dezelfde versie als door de spelers gedragen wordt.

Bestel je Napoli voetbalshirt in de Napoli fanshop (Inclusief goedkope t-shirts)

of deze SHOP!

of DEZE WINKEL