Napoli Champions League voetbalshirt 2022-2023

SSC Napoli grossiert ook dit seizoen weer in nieuwe voetbalshirts! Vorig seizoen bevatte de Napoli collectie maar liefst twaalf voetbalshirts en ook dit seizoen lijkt het naar die aantallen te gaan. Vorig week presenteerden de club en kledingsponsor EA7 al het special edition Halloween voetbalshirt en afgelopen zomer al de andere Napoli voetbalshirts. In de met 6-1 gewonnen Champions League wedstrijd tegen Ajax droeg het team van trainer Spaletti voor het eerst het nieuwe Champions League uitshirt. Dit tenue wordt door de club uit Napels alleen gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. In de poulefase van het miljardenbal speelt Napoli tegen Ajax, Liverpool en Rangers FC.

Het Napoli Champions League voetbalshirt 2022-2023 lijkt op het eerste gezicht een wat grauw design te hebben. Dat komt met name door de kleur van het voetbalshirt. Het Champions League voetbalshirt van Napoli is volledig donkergrijs. Wanneer je iets meer inzoomt op het tenue worden de details van het tenue zichtbaar. Het votbalshirt bevat op de body een tone-on-tone print van een herhalend patroon van het clublogo. De mouwen van het Napoli voetbalshirt bevatten een patroon van horizontale banen in verschillende tinten blauw. Op de bovenkant van de mouwen zijn de vlakken lichter blauw en naar de onderkant loopt dit van een donkerdere tint blauw over in het grijs. In de banen is ook een gradiënt effect verwerkt. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met aan de achterzijde een kleine opening. Zoals op alle Napoli voetbalshirt is in de nek op de achterzijde van het tenue de naam van de club verwerkt. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van EA7 en de linkerborst de badge van de club. Hoofdsponsor LETE staat in het rood op het midden van de borst en subsponsor Amazon staat op de linkermouw. Tijdens de wedstrijden in de Champions League draagt Napoli op de rechtermouw de officiële Champions League Starball badge en de UEFA Foundation badge. Het Napoli Champions League tenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Emporio Armani 7 staan. Ook de kousen van het tenue zijn grijs.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Napoli Champions League voetbalshirt, dat gedragen wordt door spelers als Kvaratshkhelia, Min-jae, Osimhen, Raspadori, Lozano, Simeone, Ndombele, Zielínski, Elmas en nog meer spelers. De Napoli Halloween voetbalshirts kun je, evenals alle andere Napoli merchandising, alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse club. Ben je op zoek Napoli retro voetbalshirts of andere merchandising van de club? Check het exclusief in deze shop of deze winkel!

Chelsea 3e voetbalshirt 2022-2023

Chelsea 3e voetbalshirt 2022-2023