8 augustus 2022

SSC Napoli voetbalshirts 2022-2023

SSC Napoli en kledingsponsor EA7 Sportswear hebben vandaag de nieuwe SSC Napoli voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Italiaanse voetbalclub de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Napoli eindigde vorig seizoen op de derde plek in de Italiaanse competitie. Ook dit jaar is EA7 Emporio Armani de kledingsponsor van de Zuid Italiaanse voetbalclub. De sporttak van het Italiaanse modemerk is sinds medio 2021 kledingsponsor van ‘’I Partenopei’.

Napoli thuisshirt 2022-2023

Het Napoli thuisshirt 2022-2023 is natuurlijk weer overwegend lichtblauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van een herhalend patroon van het clublogo op de body van het voetbalshirt. De mouwen van het Napoli thuisshirt bevatten een all-over print van chevrons in verschillende tinten blauw. Aan de bovenkant van de mouwen hebben de v-banen een donkerdere tint en naar de onderkant loopt dit over in het lichtblauw. De ronde hals van het voetbalshirt is donkerblauw. Op de rechterborst prijkt het logo van EA7 en de linkerborst bevat de badge van de Italiaanse voetbalclub. Hoofdsponsor Lete staat in het rood op het midden van de borst en daaronder prijkt ook dit jaar weer het logo van MSC. De linkermouw is uitgerust met het logo van Amazon. Een speciaal detail prijkt nog in de nek op de achterzijde van de voetbalshirts. Hier staan namelijk de initialen van de club van trainer Luciano Spaletti.  Het SSC Napoli thuistenue wordt compleet gemaakt door een volledig wit voetbalbroekje, waarop ook de logo’s van de club en EA7 staan. Het tenue kan bovendien gecombineerd worden met een lichtblauw voetbalbroekje. De kousen zijn volledig lichtblauw en bevatten op het midden het logo van de club.

Napoli uitshirt 2022-2023

Het SSC Napoli uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, alleen ontbreekt hier de all-over print van het clublogo op de body van het voetbalshirt. De mouwen bevatten wel het design van chevrons. Aan de bovenkant van de mouwen zijn de v-banen lichtblauw en naar de onderkant loopt dit over in het wit. Ook dit voetbalshirt bevat een ronde hals en alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue kan gecombineerd worden met zowel het witte als het lichtblauwe voetbalbroekje en de kousen zijn wit.

De keepers van Napoli dragen dit seizoen een roze of groen keeperstenue. De keepersshirt bevatten een all-over print van flitsende diagonale strepen en zijn bovendien uitgerust met een ronde hals. De kraag is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen.

Napoli derde wedstrijdshirt 2022-2023

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Napoli is gebaseerd op hetzelfde template als het uitshirt van de Italiaanse club. Dit template is te herkennen aan de flitsende all-over print van zigzagstrepen over de body van het shirt. De kleur van het nieuwe tricot van SSC Napoli is donkerblauw. Op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor EA7, deze is van kleur. Op de rechterborst prijkt de clubbadge van Napoli. Sponsoruitingen van Lete en MSC staan op de buik van het shirt. Ook op de linkermouw van het shirt zijn sponsoruitingen terug te vinden. In de nek, aan de achterkant van het shirt staan de initialen van de club ‘’SSCN.’’ Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een donkerblauwe voetbalbroek en kousen. Ook hierop zijn uitingen terug te vinden van club en sponsoren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SSC Napoli voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Osimhen, Lozano, Kvaratschelia, Olivera, Zielinski, Fabian Ruiz, Zanoli, Elmas en nog meer spelers. Dit zijn overigens niet de enige tenues voor dit seizoen. Onlangs zei de voorzitter van SSC Napoli in een interview dat de club en EA7 dit seizoen maar liefst dertien tenues lanceren!

Napoli voetbalshirt bestellen

De SSC Napoli voetbalshirts 2022-2023 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse voetbalclub. De voetbalshirts zijn vrij duur. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) hebben de tenues een prijs van € 125,-. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 58,-. Ben je op zoek naar andere Napoli producten? Check het dan in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Napoli voetbalshirt in deze Napoli fanshop (Inclusief goedkope t-shirts)

 

of deze winkel!Napoli thuisshirt 2022-2023

Napoli thuisshirt 2022-2023

Napoli keepersshirt 2022-2023