6 november 2018

Napoli adidas concept voetbalshirts PM Design

Als er eenmaal een geruchtenstroom op gang is dat een club een nieuwe kledingsponsor krijgt, dan gaan er direct designers aan de slag om een vet design te maken van een mogelijk voetbalshirt met het logo van de nieuwe kledingsponsor. De geruchten dat adidas vanaf 2019 of 2020 de nieuwe kledingsponsor van Napoli wordt, vormt hierop geen uitzondering. Designer @Pmdesign is hard aan de slag gegaan met het ontwerpen van Napoli voetbalshirts van adidas. Daarbij presenteerde de designer zowel een nieuw thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor de Italiaanse club. Voordat we deze concept voetbalshirts bespreken, willen we uiteraard nog even benadrukken dat deze shirts hoe dan ook niet de nieuwe voetbalshirts van Napoli worden. Het is namelijk ook nog niet zeker of adidas de nieuwe kledingsponsor van ''I Partenopei'' wordt.

Napoli adidas concept thuisshirt

Het Napoli adidas concept voetbalshirt van @Pmdesign heeft een echte jaren 90 look. Het shirt is geheel licht blauw en bevat een all-over print van dunne horizontale strepen en driehoeken. Hierdoor heeft de print wat weg van een berglandschap. Verder is het tenue uitgerust met witte accenten. De bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur en ook de zogenaamde adidas EQT v-collar van het tenue heeft deze kleur. De logo's van adidas en de club staan op de borst met daaronder het logo van LETE. In Itali├ź kwam deze week een geruchtenstroom op gang dat adidas komende zomer of in 2020 Kappa op zou volgen als kledingsponsor. Het contract tussen het Italiaanse sportmerk en de topclub loopt overigens pas in de zomer van 2020 af. Check meer over de geruchten over een deal tussen adi en Napoli!

Napoli adidas concept uitshirt en 3e shirt

Het Napoli adidas concept uitshirt van @Pmdesign is geïnspireerd door het witte, licht blauwe en zwarte uitshirts die Napoli twintig jaar geleden droeg. Dit shirt is wit en bevat een all-over print met grijze details. Deze print heeft weer wat weg van wolken. Dit tenue bevat ook zwarte en licht blauwe details. De bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleurencombinatie en ook in de henley collar en de drie strepen van adi op de mouwen komen deze kleuren terug. Tegenwoordig mag een alternatief uitshirt of 3e voetbalshirt niet ontbreken in de collectie van voetbalclubs. Dit is de reden dat PM Design ook een derde shirt heeft ontworpen. Dit shirt is rood en bevat ook weer een all-over print. De bovenkant en de onderkant van het shirt bevatten een zogenaamde hexagon print. Uiteraard komen in dit tenue ook weer de clubkleuren terug in de bies en de EQT v-collar. De drie strepen op de schouders zijn wit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de concept adidas voetbalshirts van Napoli. Zodra er meer nieuws is over een eventuele deal tussen adidas en Napoli hebben we weer een update.

Wil je een voetbalshirt van Napoli bestellen? Check het exclusief in deze winkel of deze SHOP!