MVV Maastricht voetbalshirts 2020-2021

MVV Maastricht en kledingsponsor Masita hebben inmiddels ook de nieuwe MVV voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de club uit Maastricht de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker gedurende 2020-21. Het Limburgse sportmerk Masita is sinds 2010 de kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Geusselt en ook dit jaar is het merk weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de MVV tenues.

MVV thuisshirt 2020-2021

Het MVV Maastricht thuisshirt 2020-2021 heeft de gebruikelijke kleuren. De body van het thuisshirt is rood en de mouwen zijn overwegend wit. De onderkant van de mouwen bevatten een brede rode band met daartussen een dunne witte lijn. De witte details komen ook weer terug in de V-hals en de band aan de onderkant van het tenue. Het logo van Masita staat in het wit op de rechterborst en het rood op de mouwen. De linkerborst is uitgerust met de clubbadge en in de hals is de naam van de club verwerkt. MVV draagt tijdens de wedstrijden in de Eerste Divisie de officiële Keuken Kampioen Divisie badge op de rechtermouw. In de hals op de achterkant van het tenue is de leus van de club verwerkt: ''Veer Zien MVV.'' Daaronder prijkt het wapen van de stad en op de achterkant van het tenue staan ook de sponsoren: NAGA SOLAR en Sjef Ubaghs. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met een rode band.

MVV uitshirt 2020-2021

Het MVV Maastricht uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is dan zwart. De onderkant van de mouwen zijn voorzien van een witte band en ook de onderkant van het uitshirt is voorzien van een witte band. Verder bevat ook dit tenue een V-hals en staan de verschillende logo's en badges op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de details die op het tenue verwerkt zijn. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe MVV Maastricht tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Martina, Heerings, Duin, Salasiwa, Mickels, van Bommel en andere spelers.

De nieuwe MVV Maastricht voetbalshirts 2020-21 kun je vanaf nu bestellen in de online shop van de Limburgse club. Ben je op zoek naar andere tenues voor het seizoen 2020-21? Check het dan in deze fanshop! 

MVV Maastricht thuisshirt 2020-2021

Maastricht uitshirt 2020-2021