2 juni 2016

MVV Maastricht voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van MVV Maastricht voor 2016-2017 zijn afgelopen week officieel gelanceerd door kledingsponsor MASITA en de club uit het zuiden van het land. In deze nieuwe shirts speelt de club uit Maastricht de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden gedurende komend seizoen. MVV is afgelopen seizoen als tiende geëindigd in de Jupiler League, waardoor het komend seizoen opnieuw actief is in de Jupiler League. De club lanceerde tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt. We bespreken de designs van beide shirts hieronder.

MVV Maastricht thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe MVV thuisshirt voor 2016-2017 heeft het iconische design van de club. Het shirt is overwegend rood met witte accenten. De romp van het nieuwe shirt is rood en de mouwen zijn wit met aan de onderkant een rode bies. Verder bevat het shirt een rechte witte hals met daaronder een v-design in het wit. Verder is het nieuwe shirt van de in 1902 opgerichte club uitgerust met een diagonaal oplopende en opstaande kraag met subtiele rode randjes. Op het midden van de borst staat kledingsponsor MASITA. Het Nederlandse sportmerk is in haar nieuwe vorm vanaf 2015-2016 kledingsponsor van de club en zal dit in ieder geval tot 2018 blijven. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in de Geusselt. De ster uit het logo van de club komt op subtiele wijze terug op de mouwen. De rechter borst is uitgerust met het wapen van de stad Maastricht. Hoofdsponsor van de club is DRINK WATER. Het logo, ''de Gamin'', prijkt op het midden van het shirt van MVV. Drink water versiert sinds 2013 de shirts van de club. Ook staan er een aantal subsponsoren op het shirt. De achterkant van de kraag bevat de tekst ''Veer Zien MVV''. Bovendien staan Hansen Dranken en Sjef Ubaghs op het nieuwe shirt van MVV. Het nieuwe MVV tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details. Check hieronder de foto's.

MVV Maastricht uitshirt 2016-2017

Het nieuwe MVV uitshirt voor 2016-2017 heeft komend seizoen weer een klassiek design. Dit shirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de diagonale witte baan, welke van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt loopt. Dit shirt bevat dezelfde hals kraag als het thuisshirt. De hals s recht met zwarte accenten en ook het uitshirt bevat een diagonaal oplopende opstaande kraag. De mouwen van het shirt zijn geheel zwart met aan de onderkant een witte bies. De mouwen van zowel het thuisshirt als uitshirt bevat het logo van Masita. Op de voorkant prijken de logo's van MVV, Drink water en de stad Maastricht, evenals het logo van de kledingsponsor. Het nieuwe uittenue van de Limburgers wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe MVV Maastricht voetbalshirts voor 2016-2017. De foto's van het nieuwe shirt zijn gemaakt door PubliciteitsVisie.nl

De nieuwe shirts van MVV zullen vooralsnog alleen in de clubshop van MVV te koop zijn. Mocht je deze voetbalshirts ergens anders online kunnen scoren, dan hebben wij weer nieuws! Of check een legendarisch retro shirt van MVV HIER!

Mvv -voetbalshirt -2016-2017