10 augustus 2017

MVV Maastricht voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van MVV zijn in juni al bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Masita. In deze nieuwe shirts speelt de Limburgse club de wedstrijden in de Jupiler League en de KNVB Beker gedurende het seizoen 2017-2018. MVV Maastricht eindigde afgelopen seizoen op een zevende plaats in de Eerste Divisie en speelt daarom dit seizoen opnieuw op het tweede niveau van Nederland. Masita is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe shirts van MVV. Deze functie vervult het merk sinds haar doorstart in 2015 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot het einde van dit seizoen. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Limburgers.

MVV Maastricht thuisshirt 2017-2018

Het thuisshirt van MVV Maastricht voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend rood met witte mouwen. De mouwen bevatten dit jaar een uniek detail. Op de achterzijde van de mouwen bevindt zich een print van engelenvleugels. Dit is een verwijzing naar de engel in het wapen van de stad Maastricht en is daarnaast een ode aan de trouwe supporters van de club. De club zegt hierover het volgende: ''De Angel-Side is al jaar en dag het toonbeeld van fanatisme, met in hun rood-wit hart de trots van Maastricht: MVV. De steun van álle trouwe supporters in Stadion de Geusselt én daarbuiten zal daarmee in het seizoen 2017-2018 de Sterrendragers letterlijk vleugels geven in de strijd om de bovenste plekken in de Jupiler League.'' Het nieuwe thuisshirt van MVV bevat verder een toelopende hals, welke eindigt in een v-hals. In de kraag van het shirt is de leus van de club verwerkt: ''Veer Zien MVV.'' Het logo van Masita prijkt op het midden van de borst en op de mouwen. Op het midden van het tenue staat sponsor Drink Water en op de achterkant prijken een aantal sponsoren. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst het wapen van de stad.

MVV Maastricht uitshirt 2017-2018

Het nieuwe MVV Maastricht uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen ''Schots blauw'' met witte accenten. Deze witte accenten komen vooral terug in de polo kraag. Dit shirt bevat dezelfde accenten en details als het thuisshirt en wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met witte accenten.

De nieuwe MVV Maastricht tenues voor 2017-2018 zijn alleen te koop in de fanshop, webshop van de club of officiële verkooppunten in en rondom Maastricht. Wil je andere voetbalshirts van het seizoen 2017-2018 kopen? Check het in deze online SHOP!