Montpellier SC voetbalshirts 2022-2023

Montpellier en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe Montpellier SC voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Montpellier Hérault SC de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Montpellier op de dertiende plaats in de Franse competitie. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Montpellier Hérault voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2001 de kledingsponsor van ''La Paillade''. Montpellier en Paris Saint Germain zijn de enige twee Ligue 1 clubs die met het logo van Nike op de borst spelen.

Montpellier SC thuisshirt 2022-2023

Het Montpellier SC thuisshirt 2022-2023 is donkerblauw en bevat een standaard template van Nike. Het tenue wordt gekenmerkt door de horizontale oranje banen, waarin diagonale lijnen zijn verwerkt en waarin een fading is verwerkt naar de zijkanten van het voetbalshirt. Deze banen worden geflankeerd door dunnere oranje lijnen, waarin hetzelfde effect verwerkt is. Het Montpellier SC thuisshirt bevat een ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen is navy blauw. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van Montpellier. Op het voetbalshirt staan ook de logo's van Partouche Casino & Sport, Faun, Montpellier Metropole en Smart Good Things. Het Montpellier thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn donkerblauw met aan de onderkant een oranje vlak.

Zoals alle tenues van Nike zijn de Montpellier SC tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Montpellier voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cabella, Savanier, Khazir, Sacko, Sakho, Nordin, Mavididi en nog meer spelers. De nieuwe HSC Montpellier voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Franse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Franse clubs? Neem dan een kijkje in DEZE WEBWINKEL

Montpellier SC thuisshirt 2022-2023