18 mei 2016

HSC Montpellier thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Montpellier shirt voor 2016-2017 is afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Franse club. In dit voetbalshirt speelt de Franse club de Ligue 1 en Coupe de Ligue wedstrijden in het Stade de La Mosson gedurende 2016-2017. Montpellier eindigde afgelopen seizoen als twaalfde in de Franse Ligue 1, waardoor het komend jaar geen Europees voetbal speelt. Het nieuwe shirt van de club heeft komend jaar een vrij simpel design en staat traditiegetrouw bol met sponsoren. We bespreken het shirt hieronder.

HSC Montpellier thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Montpellier SC thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend donker blauw met oranje accenten. Deze oranje accenten komen terug aan de achterkant van de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van kledingsponsor Nike op de rechter borst is oranje. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2000 kledingsponsor van de club. De andere borst bevat het logo van de club en verder staan er verschillende (sub)sponsoren op het shirt: Sud de France, Dyneff GAZ, Mutelles du Soleil, Montpellier Metropole. Het nieuwe HSC Montpellier thuistenue wordt gecompleteerd door een oranje short met blauwe strip aan de zijkanten. De kousen van het tenue zijn navy blauw. Ook deze tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en transport van vocht. Check hieronder de foto's van het shirt waarin sterren als Boudebouz, Jourdren en Sanson spelen gedurende 2016-2017.

HSC Montpellier shirt kopen

Vooralsnog is het nieuwe Montpellier shirt alleen te koop in de clubshop van de Franse club. We verwachten dat je dit shirt vanaf medio juni kan kopen in de online shop van Subside Sports. Wil je dit shirt al eerder hebben? Stuur ons dan gerust een e-mail! 

Montpellier -shirt -thuis -2016-2017