Montpellier HSC voetbalshirts 2020-2021

De Franse voetbalclub Montpellier HSC heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike de nieuwe Montpellier voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de Franse club de Ligue 1 en Couple de Ligue wedstrijden gedurende 2020-21. De club van trainer Michel Der Zakarian eindigde afgelopen seizoen als achtste in de Franse competitie en speelt dus dit seizoen weer op het hoogste niveau van Frankrijk. Sinds 2011-2012 is Nike de kledingsponsor van Montpellier Hérault Sport Club en ook dit seizoen is het Amerikaanse sportmerk verantwoordelijk voor het design en de productie van de club.

Montpellier thuisshirt 2020-2021

Het Montpellier HSC thuisshirt 2020-2021 heeft het iconische design. Het voetbalshirt is donkerblauw met oranje accenten. Zo is de polokraag oranje en ook de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt. De rechterborst bevat het logo van Nike en de linkerborst het clublogo. PasinoBet is de hoofdsponsor van Montpellier en prijkt op het midden van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en donkerblauwe kousen.

Montpellier uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Montpellier heeft dit seizoen twee verschillende uitshirts. Het reguliere uittenue is dit jaar geheel oranje en bevat evenals het thuisshirt een polokraag. Het voetbalbroekje en de kousen van het uitshirt zijn oranje en alle logo's op het eerste uittenue zijn zwart. Ook het derde tenue is gebaseerd op het standaard Nike Trophy IV template. De body van dit tenue is wit en de mouwen zwart. Ook dit tenue is uitgerust met een polokraag. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen. Alle Montpellier tenues zijn weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de beste ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Montpellier tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Hilton, Delor, Mavididi, Mollet, Camara, Savanier, Laborde en nog meer spelers.

Montpellier voetbalshirt kopen

De nieuwe tenues van de Franse club kun je vanaf nu bestellen in de clubshop van de Franse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Franse clubs? Neem dan een kijkje in DEZE WEBWINKEL

Montpellier thuisshirt 2020-2021