19 juli 2021

HSC Montpellier voetbalshirts 2021-2022

HSC Montpellier en kledingsponsor Nike hebben vandaag de nieuwe Montpellier voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenue speelt de Franse club de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden in 2021-2022. Montpellier Hérault Sport Club eindigde afgelopen seizoen op een achtste plek en speelt dus opnieuw op het hoogste niveau. Nike is ook dit jaar weer de producent van de HSC Montpellier voetbalshirts. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds de zomer van 2001 en beide partijen hebben nog een contract tot medio 2026.

HSC Montpellier thuisshirt 2021-2022

Het Montpellier thuisshirt 2021-2022 is weer donkerblauw en bevat een design van dunne, horizontale oranje lijnen. Verder bevat het Montpellier thuisshirt een oranje v-hals en is ook de band aan de onderkant van de mouwen oranje. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat het clublogo. Onder dit logo staat de tekst: ''CHAMP10NS.''Het is dit seizoen namelijk tien jaar geleden dat ''La Paillade;; kampioen van Frankrijk werd. Op het tenue van Montpellier staan verschillende sponsors: Partouche, Sport.FR, Faun, NG en Montpellier Métropole. Het Montpellier thuistenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en blauwe kousen met oranje banen.

HSC Montpellier uitshirts 2021-2022

Het Montpellier uitshirt 2021-2022 is wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Het tenue wordt gekenmerkt door de dunne, oranje horizontale banen. Het uitshirt bevat een donkerblauwe v-hals. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue en zijn donkerblauw. Dit tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en dezelfde kousen als het thuistenue. Montpellier heeft ook een 3e tenue. Dit tenue is gebaseerd op het Nike Park Derby template. Het voetbalshirt is zwart met een gouden v-hals en een gouden band ter hoogte van de oksels. Alle logo's, met uitzondering van de Nike swoosh, op het tenue zijn goud en staan op dezelfde plak als op de andere voetbalshirts. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gouden details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Montpellier voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Delort, Hilton, Savanier, Laborde, Thuler, Filipe Mendes, Mollet, Souquet, Sambia en nog meer spelers. De nieuwe HSC Montpellier voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Franse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Franse clubs? Neem dan een kijkje in DEZE WEBWINKEL

Montpellier thuisshirt 2021-2022

Montpellier uitshirt 2021-2022