Molde FK voetbalshirts 2023

De Noorse voetbalclub Molde FK en kledingsponsor adidas hebben deze week de nieuwe Molde FK voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Noorse Eliteserien en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen werd Molde FK kampioen van Noorwegen en dus speelt het na de zomer weer Europees voetbal. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Molde FK voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds 2022 de kledingsponsor van ''MFK''. Sparebanken Møre is sinds 2003 de shirtsponsor van Molde FK.

Molde FK thuisshirt 2023

Het Molde FK thuisshirt 2023 heeft het standaard adidas template. De body van het voetbalshirt is blauw en de mouwen zijn voor de helft wit en voor de helft blauw. Het witte gedeelte is uitgerust met blauwe adidas strepen en daarnaast heeft het Molde FK thuisshirt een witte ronde hals. Dit is ook de kleur van de band aan de zijkanten van het tenue. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit zogenaamde 3BAR logo wordt vanaf dit seizoen op alle nieuwe tenues gebruikt. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club en hoofdsponsor Sparebanken staat op het midden van het voetbalshirt. Andere logo's op het tenue zijn Wenaas, Altibox en Sport1. Het Molde FK uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staat ook het logo van BDO. De kousen van het thuistenue zijn wit met blauwe adidas strepen.

Molde FK uitshirt 2023

Het Molde FK uitshirt 2023 heeft hetzelfde template en dezelfde kleuren als het thuisshirt. De body van dit voetbalshirt is wit en de mouwen zijn aan de bovenkant blauw en aan de onderkant wit. De adidas strepen op de schouders zijn wit en de zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een blauw taping. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met contrasterende details. Zoals alle adidas tenues zijn de Molde FK voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Helaas kun je de voetbalshirts van Molde FK vooralsnog alleen in de officiële fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Noorse clubs? Check het dan in deze fanshop! 

Molde FK thuisshirt 2023-2024

Molde FK uitshirt 2023-2024