15 oktober 2020

Molde FK voetbalshirts 2020-2021

De Noorse topclub Molde FK heeft haar nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van Molde is het Amerikaanse Nike. De nieuwe shirts worden gedragen gedurende het seizoen 2020-2021 in de wedstrijden in de competitie, beker en Europa. Molde FK heeft zich geplaats voor de Europa League. Hierin nemen de Noren het op tegen Arsenal, Dundalk en Rapid Wien. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Molde FK? Check alle details hieronder!

Molde FK thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Molde FK voor aankomend seizoen wordt gekenmerkt door de blauwe clubkleur van Molde. Het shirt is gebaseerd op het standaard template van Nike. Dit is te herkennen aan het zigzagpatroon op de mouwen en aan de kraag, welke schuin begint en recht eindigt. Het nieuwe Molde FK voetbalshirts heeft een Zuid-Amerikaanse karakter. Dit komt door de vele sponsoruitingen welke op het shirt te vinden zijn. Zowel op de mouwen, aan de bovenkant als op het midden van het shirt zijn sponsoruitingen terug te vinden. Hoofdsponsor Sparebanken More staat op het midden van het shirt. Op de rechterborst staat de swoosh. Het logo van Nike is wit van kleur. Het clubwapen van Molde FK bevindt zich op de rechterkant van de borst. Het nieuwe thuistenue is compleet blauw. Dit betekent dat de broek en de kousen van het tenue ook blauw zijn.

Molde FK uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van de Noorse topclub is gebaseerd op het zelfde template als het thuisshirt van de club. De basiskleur van het uittricot is echter wit. Ook de kraag en het zigzagpatroon komen terug op het uitshirt van de club. De swoosh van Nike staat op de rechterborst. Dit logo is zwart. Op de linkerborst schittert het clubwapen van Molde FK. Ook op het uittenue zijn vele sponsoruitingen terug te vinden. Het nieuwe uittenue van Molde FK wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en witte kousen. Net zoals bij alle tenues van Nike, wordt ook bij de nieuwe Molde FK voetbalshirts gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers van Molde optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Europa League.

De nieuwe voetbalshirts van Molde FK zijn op dit moment alleen te bestellen in de webshop van de Noorse club. Wanneer dit verandert hoort u dit meteen van ons! Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Europa League deelnemers? Check DEZE WEBSHOP

Molde FK thuisshirt 2020-2021

Molde FK uitshirt 2020-2021

Molde FK 3e shirt 2020-2021